Serial cu mafioți

Chiar dacă numai despre mafia de nivel înalt (politic) se vorbește în ultimele zile, aici vom vorbi despre filme seriale cu mafioți. Nu demult mă apucasem să mă uit la Clanul Soprano. Azi am terminat de urmărit acel serial. Cică a fost la vremea lui unul dintre cele mai bune seriale. Nu și după părerea mea.

M-am uitat la primele 2-3 episoade fără nicio tragere de inimă. Apoi la toată prima serie doar ca să văd cum se termină până la urmă. Mi-au plăcut câteva personaje, cum ar fi Paulie, foarte de treabă în primele sezoane, apoi din ce în ce mai arțăgos și nesuferit, Christopher și Silvio.

Desigur, pe Adriana La Cerva am admirat-o mai mult ca-n Sons of Anarchy, păcat de sfârșitul (desigur, discutabil) pe care-l are în Soprano’s.

Și uite așa, din personajul lui Silvio, Steven Van Zandt a trecut la personajul lui Frank Tagliano, în Lilyhammer. Tot mafiot, carte se adăpăstește în orășelul Lillehammer din Norvegia, după ce-și trădează șeful din Mafie și intră în programul de protecție al martorilor.

Am văzut primul episod și mi-a plăcut atât de mult încât am pus pauză celui de-al doilea și-am scris articolul acesta.

Văd că are doar 3 sezoane, însă am văzut doar păreri pozitive despre el. Acțiune, comedie, zăpadă cât cuprinde. Și trebuie să te uiți la el, că degeaba știi engleză, că ăia vorbesc ba-n engleză, ba-n norvegiană în serial.

Mă gândeasc și eu retoric oare cât ar costa o casă și-o viață nouă într-un orășel din ăsta? Bine, nu m-aș duce tocmai acolo, unde umblă urșii polari pe străzi mai ceva ca-n Bușteni, însă un orășel din ăsta mic și liniștit, departe de jungla de asfalt a Bucureștiului e cam tot ce mi-aș dori.

Revin cu păreri despre serial după ce-l termin de urmărit cap coadă.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
De ce amanet Bucuresti are rezonanta de salvare

Sunt perioade nefaste din punct de vedere financiar, in care dispar lichiditatile de la prietenii sau colegii binevoitori de munca...

CHRISTOS NU A FOST CRUCIFICAT!?

Spre disperarea Vaticanului, o biblie veche de peste 1500 de ani, descoperită la Muzeul de Etnografie din Ankara, confirmă faptul...

Ultra reduceri la Cora – caricatură

Am fost la uber-mega-giga-ultra-reducerea de la Cora. Jdemii de produse cu reducere, îți sădeau singure în cărucior, te trăgeau de...

Close