Si-ntr-o buna zi…

CURSURI DE DANS PENTRU COPII, SCOALA DE DANS BUCURESTI , CURSURI

Si vine o zi…

O zi în care spui: „Gata, a venit timpul!” şi te pui în genunchi şi o întrebi cu zâmbetul pe buze: „Vrei să fii soţia mea?”. Bineînţeles că nu te aştepţi la vreun refuz, de aceea zâmbeşti încrezător şi aştepţi ca ea să spună tare şi convingător: „Da, vreau!”.
Zâmbeşti şi te simţi că în al nouălea cer, nu ştii prea bine ce înseamnă asta, dar aşa te simţi. Acum te pregăteşti să te aşezi la casa ta, te pregăteşti pentru o nuntă, a ta. Te imaginezi îmbrăcat la patru ace, cu ea lângă tine şi deşi poate nu te-ai fi aşteptat te simţi împlinit şi mai presus de toate te simţi fericit.
Ea e tot ce ţi-ai dorit şi acum ea pare şi mai frumoasă, e şi normal acum ea va deveni pentru totdeauna a ta şi asta te mulţumeşte, te face să simţi că mulţumit şi parcă Dumnezeu ţi-a oferit un nou scop pentru a trăi. Toate merg bine, ea şi-a cumpărat rochia mult visată, aţi cumpărat împreună verighetele şi totul pare să fie exact aşa cum aţi plănuit voi doi. Dar totuşi tu nu te-ai gândit la dansuri populare, ţi-a scăpat acest lucru din vedere şi culmea e că nu vrei ca ea să afle că tu nu ştii să dansezi.

Ea vrea un dans al mirilor, dar încă nu ştie că tu eşti ca un urs polar pe ringul de dans, încă nu a aflat de picioarele tale stângi, poate că ai reuşit să te eschivezi la petreceri şi ai evitat cât de mult ai putut cluburile, dar acum, la nunta ta, nu mai ai cum să scapi şi trebuie să îi oferi ei cel mai frumos moment al serii, trebuie să străluceşti alături de ea pe ringul de dans.

E greu, e complicat şi începi să te gândeşti la câteva planuri pentru a scăpa şi de data asta, dar ea te priveşte în ochi înduioşător şi îţi cere să alegeţi împreună o piesă pe care să dansaţi. Mai sunt câteva luni până la ziua cea mare şi idea dansului începe să te streseze din ce în ce mai tare.

Mirii trebuie să deschidă seara, ei trebuie să strălucească împreună, dar tu ştii cel mai bine că nu eşti pregătit pentru asta. E un moment pentru miri, dar tu ştii cel mai bine că nu eşti pregătit pentru asta, tu ştii că nu ai cum să îi faci faţă… Fără un mic ajutor.

Ce este de făcut în această situaţie? Ce zici să te apuci de câteva cursuri de dans, să exersezi până când te vei simţi în stare să îi faci faţă ei şi pe ringul de dans. Caută o sală de dans şi încearcă să înveţi cât mai repede câţiva paşi, câteva mişcări care să o facă pe ea să fie mândră de tine. Câteva cursuri te vor ajuta să îţi recapeţi încrederea în tine şi să te simţi în largul ta dansând. Va fi greu la început, dar după o vei vedea pe ea zâmbind şi totul va fi ca un vis şi voi veţi fi fericiţi dansând împreună o viaţă întreagă.

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.