Cum te ajută calendarele de perete să ai parteneri de afaceri mai fideli

Mulți dintre noi asociază calendarele de perete cu ceva destul de învechit și lipsit de factor cool. Din păcate această părere este destul de departe de adevăr. Orice material promoțional care conține sigla unei companii și care se află pe peretele sau pe biroul unui partener sau potențial client vorbește în realitate zi de zi despre tine. Fiind mereu în fața clientului sau partenerului cu materiale interesante îi poți atrage mereu atenția asupra ta și asupra proiectelor tale de viitor.

Inspiră încredere

Dacă ai grijă ca ceea ce te reprezintă să fie într-adevăr util, calitativ, interactiv și să emane dinamism și energie atunci poți fi sigur că investiția în materiale promoționale va fi profitabilă. Comanda de calendare de perete la tipografia Global Print te va ajuta să ai un avantaj în afaceri și să te prezinți partenerilor așa cum ești în realitate. Cu planuri interesante de viitor, cu energii proaspete la început de an și cu un bilanț satisfăcător la sfârșit de an.

Emană creativitate

Dacă ai impresia că un calendar de perete nu poate transmite un mesaj puternic ar fi bine să te mai gândești. Fiecare filă de calendar poate să spună despre tine că ești creativ, iubești inovația, transformarea, că vrei să rămâi dinamic și pus pe fapte mari de-a lungul anului. Acea creativitate exprimată prin design poate inspira la acțiune și pe alții. Cu niște calendare de perete poți spune mai multe despre tine decât ai putea-o face prin discursuri lungi și obositoare la ședințe.

Arată deschidere

Un calendar poate ajunge la loc de cinste pe un perete sau poate rămâne uitat într-un dulap. Depinde de tine dacă vrei să surprinzi, să arăți că meriți să fii băgat în seamă, că ești deschis la colaborări sau dacă vrei să transmiți un mesaj timid, standardizat, fără pic de deschidere și înțelegere a lumii în care trăiești. Multe afaceri cu bază exclusiv online se întorc spre offline oferind produse inovative cum ar fi cărți, calendare de perete, broșuri sau pliante create cu scopul de a ajunge direct în mâna și atenția clientului sau partenerului. Pentru că în online lucrurile se schimbă rapid însă în offline ai ocazia să rămâi în atenția clientului timp de un an întreg și să surprinzi filă după filă, lună după lună, an după an.

Arată cine ești și ce poți folosind orice ocazie care îți este oferită. Fă asta comandând calendare de perete cu design creativ, simpatic, cool, atractiv care să te arate lumii în culori actuale și vii. Folosește-te de priceperea designerilor, exploatează această nișă pentru a te lansa într-o lume a digitalului folosind și materiale clasice însă aduse în actualitate. Ai curajul de a arăta cine ești și ce idei ai printr-o simplă fotografie, printr-un simplu logo. Fii creativ, îndrăzneț, sincer și autentic și transmite asta tuturor! E șansa ta de a vorbi lumii întregi despre proiecte interesante, investiții de viitor, planuri de a revoluționa domeniul în care activezi. Fii creativ, revoluționar și transformă lumea în care trăiești într-un loc mai bun! Pentru că poți!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.