Smiley, această casnică a anului 2017

Șoc și groază! Smiley a devenit casnică!

Cel puțin asta reiese din ultima lui ei melodie, “De unde vii la ora asta?“. Melodie care e dată la orice radio de 10 ori pe zi, melodie care e prezentă în majoritatea playlisturilor de pe youtube.

Hai, am ascultat-o o dată, de două ori, de 10 ori, dar gata. La un moment dat nu numai că te plictisești, dar începe să te scoată din sărite. Și-am zis să nu mă enervez așa aiurea pe o melodie și hai s-o disec nițel.

Și mi-am dat seama că Smiley e o casnică rănită, pe care o înșeală amanta. Sau amantul sau dracu mai știe ce și cum, de când cu “corectitudinea politică”.

E trecut de 2 noaptea,
Cand strapunge linistea
O bataie repetata
Insistand la usa mea.
Credeam ca ramasese descuiat,
Mai devreme asa era
Dar probabil mai devreme
Eu credeam ca ma iubea.

Băi, deci omul și-a dat seama că gagica nu-l iubește pentru că se auzea o bătaie la ușa care acum nu era descuiată. N-are nicio noimă? N-are încă, luați de citiți mai jos:

Si ma indrept spre usa
Sa ma uit pe vizor
Tu iti cauti cheia,
Ratacita crezand ca eu dorm,
Dar stai linistita
Am vrut sa te astept
Nu mai esti binevenita
Am deschis doar sa te intreb:

De unde vii la ora asta,
Pe unde ai umblat?
Vii cu haina sifonata
Si cu parul deranjat!
Ai uitat unde ti-e casa
Si de mine ai uitat.
Ia-ti amintirile si du-te,
Ca la mine e-ncuiat!

Se uită omul pe vizor, vede femeia că-și căuta cheia, era cu hainele mototol pe ea, părul despletit, deci clar dăduse cu savarina-n popor. Că dacă fusese la discotecă, nu era îmbrăcată, avea un tricou până sub țâțe și-o fustiță/ chiloțel tanga.
Și se plânge că aia nu-l mai iubește. Că a fost la altul noaptea și nu i-a dat un telefon, un semn de viață, nimic. Exact ca o casnică ce stă cu ochii pe geam să vede când vine bărba-su mort de beat.
Și foarte supărată, îi zice să se care de acolo, că are încuiat. ce, n-ați dormit niciodată pe preș sau la prieteni?

Cand numai amintirea are glas
Nu vreau sa mai aud
Esti tacuta rusinata si amorul tau e surd,
Si cand raspunsul evident,
Lasi ochii in pamant,
Iar tacerea ta imi spune mai mult decat un cuvânt.

Asta cu amintirea are glas nu-mi sună a nimic logic. Nu-i nimic, e-o melodie, ia-o cum e. Gagica stă-n ușă cu ochii în pământ, fără să zică nimic. Fă, nicio replică nu-ți vine? Doar ai fost la amant, ai venit acasă la 2 noaptea, cu părul vâlvoi, haina boțită. Găsești mii de minciuni:
– A încercat unul să mă violeze;
– A fost un incendiu și-am salvat un copil din flăcări
. Îți dai cu niște rimel pe moacă, să pară funingine și îți face ăla statuie că ce amantă și-a tras, uite cum e ea eroină.

Și alte și alte minciuni de puteau fi spuse. Dar tu nu, ai tăcut ca proasta și te uitai la ce bașkeți mișto are ăsta în picioare.

Azi am văzut și videoclipul melodiei, care, la drept vorbind, este drăguță. Are priză la public, la puștoaice de 15 ani, merge. Smiley are față de criminal în serie indecis. nu știe dacă e killer sau casnică, mai are și coculețul ăla pe cap, e îmbrăcat bine (vorba vine), o așteaptă pe gagică cu vin, că cina s-a dus dracului, a aruncat-o la câini. așa că s-a pus pe băut, decât să plângă la telefon la mă-sa:
– Mamă, mă înșeală! Plâng de supărare, e ora unu și încă n-a ajuns acasă, n-a sunat. Nu mă mai iubește!!!

Stă Smiley într-un palat ceva, singur cuc, niciun majordom, nici slujnică și își plânge de milă. Gagica nu apare decât la final de tot, ia un pahar de vin și se uită dezamăgită în jur. Era frumos să fie o imagine cu asta cu altul în pat în timp ce casnica se întreba pe unde-i umblă jumătatea.

Are talent de actor Smiley însă. sincer vorbind, parcă te ia cu rece pe șira spinării când se uită așa pe geam, cu ochii pătrunzători. În plus, s-a mai îngrășat nițel la fălci, are bărbuță, are cocule. E trendy. Mor gagicile după el. Atunci cum dracu de “AIA” îl înșeală?

Pentru un bărbat e cam aiurea să faci o melodie (și s-o cânți) cu aia care-ți trage clapa și noaptea (și-)o arde cu Sergiu și tu plângi acasă în pumni de ciudă.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.