Static-X în concert la București!

wayneBinecunoscuta trupă de metal industrial, Static-X va susține un concert extraordinar la București!

Sub egida HRST, rockerii de la Static-X ajung într-un final și în țara noastră. Turul va porni din Germania, la OzzFest, unde vor concerta alături de alte nume grele din scena rock, dintre care amintim Venom, Ozzy Ozzbourne și Rammstein. Apoi Static-X își va continua turneul în Polonia, Cehia, Ungaria, Romania și Bulgaria.

Concertul HRST va avea un line-up de excepție, constând în Coma, Trooper, Negură Bunget și Static-X, ce vor poseda scena începând cu orele 19.00.

Înființată în anul 1994 în Los Angeles, California, din Wayne Static (pe numele său adevărat Wayne Richard Wells) și Ken Jay. Ambii au fost membri ai Deep Dream Blue, completându-și trupa cu bassistul Tony Campos și chitaristul Koichi Fukuda.

Inițial, cei 4 voiau să concerteze sub numele Wisconsin Death Trip, însă din cauză că era prea lung, au adoptat numele deja binecunoscut, Static-X.
Albumul lor de debut, Wisconsin Death Trip a apărut pe 23 martie 1999, fiind foarte bine primit atât de critici, cât și de entuziaștii genului. Imediat după aceea, au lansat primul lor single, Push It, urmat în 2000 de I’m with stupid și Bled for days, care au rupt topurile la vremea respectivă.

“Este pentru prima dată când venim în România, însă ne bucurăm să aflăm că avem fani și în fostele țări comuniste. Le vom arăta românilor că merită un adevărat spectacol și vom face tot ce ne stă în putință să bucurăm atât fanii cât și cei care încă nu ne cunosc!”, a declarat Wayne Static într-un interviu exclusiv pentru Spanac.eu

Extraordinarul concert va avea loc pe data de 16 august, în Sala Rock. Mai multe detalii aici.

“Mă bucur că mi-am văzut visul cu ochii. După 10 ani, în sfârșit toate așteptările mele au luat sfârșit. Am reușit să aducem Static-X în România. Împreună cu cei de la Valad, care au închiriat Sala Rock pentru acest eveniment și cărora le mulțumesc pe această cale, vom oferi Bucureștiului o noapte rock de neuitat!” a declarat Spanac, CEO la HRST (Hard Rock Spanac Tour) într-un interviu flash.

Extras de pe Spanac din data de 5 mai 2016.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.