Supărat sunt Doamne, supărat…

Ieri a venit pe la mine Mariusică, să-l ajut cu ceva. să-i transfer datele de pe un HDD pe altul nou. La el nu mergea HDD-ul nou, fiind de 2 tera. Am observat chestia asta abia la mine, când am încercat să instalez windows xp pe HDD. Nu voia neam. Numai blue screen.
Apoi am instalat windows 7. Ăla a mers, l-a instalat în maxim 10 minute.

De ce voia el să fac backup la date? Deoarece viața HDD-ului vechi era de 16%. Asta-i spunea un progrămel din Hiren’s Boot CD.

fix_hdd_bad_sectorsDupă ce i-am făcut omului backup, hai să vedem și la mine cum stau cu hardurile. STUPOATE ȘI ALTA NU! HDD-UL MEU DE 1 TERA ARE… 9% VIAȚĂ… Iar cel de 500 giga stă bine merci la 100%, boierește.
Am mai luat câteva progrămele d-astea, toate mi-au spus că am bad-uri pe el și că am viață între 9 și 30%. am întrebat oameni de meserie și mi-au spus același lucru:
– Backup la date pe un HDD nou și p-ăla vechi îl arunci!

Așadar fraților, acum sunt foarte supărat. Nu numai că n-am reușit să-mi iau RAM-ul de care spuneam (l-am luat de la o firmă fantomă care nu și-a onorat comanda timp de 2 săptămâni), iar banii i-am consumat pe țigări neveste-mii. Că nu reușește să se lase nici cu bătaia nici cu vorba bună.

Pe lângă RAM-ul care va trebui să mi-l iau (anul ăsta sper să fac mișcarea asta), cât de curând trebuie să-mi iau HDD nou. De 1 tera, deoarece ăsta-i plin de info trebuinicoase.

Și cum stau cu banii cum stau purecii pe Drăgușanca, va trebui să-mi vând tableta musai. O las la 170 lei, de la 200. E 100 lei reducere, mai ieftin nu găsiți.
3 ani garanție, căști, încărcător, cablu de date. cu cât mai repede, cu atât mai bine! Vreau nu vreau trebuie s-o dau, hard de-un tera iar să-mi iau!
Ce bine de-mi ieșeau versurile astea șchioape și când participam la concursuri pe bloguri… Poate mă făceam și eu cu sute de euro, tablete, telefoane, fel de fel…

Acum am rulat HDD regenerator. Dumnezeu cu mila, mă așteaptă câteva ore bune de belit ochii în monitor…(6 ore 58 minute)

Comments

comments

19 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.