The Gunman. Acțiune non-stop!

Pe 20 martie va apărea în cinematografele din țară filmul de acțiune “The Gunman” cu Sean Penn. Despre actor, numai cuvinte de laudă. Joacă la fel de bine ca-n trecut. Ba chiar o bilă albă, se ține tare în formă. Are mușchi ce alții la vârsta lui visează (printre care și eu).
the gunman
Acțiunea filmului începe în Congo, în anul 2006. Ceea ce puțini europeni știu, Congo are bogății cu duiumul, iar companiile miniere exploatează populația săracă pentru câțiva dolari pe zi. Asta când conturile acestor companii se măresc zi de zi, grație aurului, argintului și diamantelor scoase zilnic din măruntaiele pământului.
Mai adăugăm luptele zilnice între miliții și rebeli, copii de 10 ani care fumează și trag cu un Kalașnikov mai bine decât și-ar scrie numele, imagini din păcate reale și vom avea un tablou complet al grozăviilor petrecute acolo.
kid with gun

În această nebunie, Jim Terrier (Penn), avea o viață dublă. În timpul zilei oferea protecția delegaților ONU și a ONG-urilor, iar noaptea era mercenar.
Într-una din nopți a avut o sarcină dificilă, dictată de Felix (Javier Bardem), omul de legătură între client și mâna de lucru (ucigașul). Jim l-a asasinat în acea noapte pe ministrul minelor congolez. Sarcina era ca imediat după ce treaba a fost dusă la bun sfârșit, acesta să părăsească hotelul de unde-a tras (cu o frumoasă PGM Ultima Ratio), fără să se uite în spate. A trebuit să-și părăsească iubita, Annie (Jasmine Trinca), rugându-l pe Felix să aibă grijă de ea, până ce se va întoarce.

Însă, Felix atât aștepta. De aceea l-a desemnat pe Jim ca trăgător, deoarece i se aprinseseră călcâiele după Annie. Iar cu Jim plecat de pe continentul african, femeia nu-i rămânea decât lui.

Acțiunea filmului continuă 8 ani mai târziu, când Jim, revenit în Congo, ca lucrător cinstit, săpător de puțuri, este atacat de trei soldați înarmați veniți special pentru a ucide “Albul“.
După o luptă corp la corp cu cei trei soldați, acesta scapă nevătămat, lăsându-și adversarii într-o baltă de sânge. Atunci amintirile crimei comise 8 ani mai devreme încep să-l bântuie. Oare atacul asupra lui era o urmare târzie a celor întâmplate mai demult?
Asta o veți descoperi singuri, urmărind la cinema “The gunman“, adus în țară de Ro Image 2000, căreia îi mulțumesc pe această cale pentru invitație.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Ecalificat.ro – cursuri online atractive pentru dezvoltarea cunostintelor

Oamenilor nu le place sa stagneze. Cautam mereu sa ne dezvoltam pe toate planurile, cautam sa invatam lucruri noi si...

Copilul tau va fi un bun sofer cand va fi mare. Afla motivul

Stiai ce sofer bun va fi copilul tau cand va avea varsta legala? Orice meserie isi are fundamentul inca din...

Cel mai tâmpit cadou primit este…

Un papion. Pentru mine, ăsta a fost printre cele mai tâmpite cadouri posibile. Asta când se știa că nu suport...

Close