Vă vorbește lemnul mobilei voastre?

Întotdeauna mi-a plăcut lemnul natur. Se dosebește mult de PAL sau de alte copii nereușite. PAL-ul e un material rece, lipsit de viață, pe când lemnul masiv e cald, viu și, uneori, percepi ce-ți comunică. Da, lemnul îmi vorbește, iar cei care știu despre ce povestesc știu și ei să asculte lemnul, să-l respecte și să-l iubească. Dacă nu respecți și nu iubești lemnul, acesta va rămâne tăcut, închis în sine. Vă vorbește lemnul mobilei voastre? Trebuie să comunicați cu el, dacă-l respectați și-l iubiți.

Când mă lungesc în patul meu, știu că e făcut din lemnul unui copac odinioară falnic, mult mai bătrân și, prin urmare, mai înțelept decât mine. Și îl tratez cu respect și cu afecțiune, ca pe bunicii mei, cu care acel copac a fost contemporan. Cel mai adesea, mă răsplătește cu un somn bun, cu vise frumoase, dar pe care, nu știu cum se face, le uit imediat. Este adevărat însă că uit mai greu un coșmar, din cauza căruia somnul meu a fost zbuciumat.

Am văzut mai demult un film, în care un nipon în vârstă privea tăcut o floare. Era foarte concentrat în contemplarea plantei, iar un copil a întrebat-o pe mama lui ce face japonezul acela bătrân. Și mama i-a răspuns cu seriozitate: “Vobește cu floarea”. Și chiar așa era! Mai apoi, bătrânul putea povesti multă vreme ce lucruri adânci a aflat de la floare, cunoștințe pe care nu avea cum să le capete în alt fel.

Până nu demult, femeile în vârstă din Rusia aveau propriul lor mod de a lua legătura cu copiii lor aflați departe. Se sprijineau pe tulpina unui copac bătrân și vorbeau cu ei, așa cum o fac acum prin intermediul telefonului mobil. Și mesajele mamelor ajungeau negreșit la destinatarii lor, prin intermediul copacilor. Și asta nu-i o poveste, cum s-ar crede. Fiindcă tot ce are viață poate intercomunica. Dacă un om se duce să taie cu securea un copac, toată pădurea freamătă, neliniștită!

În perioada 20-29 noiembrie 2015, a fost demarată campania Simex Black Friday, în cadrul căreia putem beneficia de până la 50% reducere la achiziționarea multor produse din paleta de mobilier a magazinului. Pentru mai multe detalii, putem consulta magazinele Simex. Concentrați-vă asupra acelor oferte mobila la comanda black friday care vă atrag și comandați rapid, stocul fiind pe terminate în codițiile discount-urilor practicate în această perioadă!

Constituit din 6 fabrici de mobila, în care lucrează peste 1500 de angajaţi, dotat cu atelier propriu de creaţie, cu utilaje performante, cu profesionişti în arta prelucrării lemnului, având o reţea proprie de distribuţie directă sau prin dealeri locali cuprinzând cea mai mare parte a Europei, cu o sortimentaţie formată din sufragerii, dormitoare, camere de zi şi de lucru, din nuc, tei şi alte esenței într-o gama variată de culori, Grupul SIMEX ne aşteaptă pentru a ne satisface dorinţa de a avea o locuință cu un interior deosebit.

La Simex aveți parte de o gamă diversă de mobila și mobilier. Doriți un decor de lux, elegant, o colecție de mobilier de artă, clasică, o piesă modelată în lemn masiv? Parcurgeți catalogul de mobilă online de la Simex și veți descoperi sute de articole de mobilă și decorațiuni la prețuri avantajoase. Fiecare piesă de mobilier este unică. Piesele sunt modelate de mână și chiar dacă pornesc de la același model, rezultatul este unic de fiecare dată. Linia de demarcație între lucrul unui meșteșugar și arta unui sculptor este adesea atât de subțire, încât cele două nu pot fi deosebite.

La Sidex se produce mobilă pentru dormitor, birou, sufragerie, bucătărie, birou, hotel, canapele, mese, hoteluri, baruri dintre cele mai luxoase, colecții din mobilă de lemn precum Cleopatra lux, Cristina, Veneția, Afrodita, Flora, Firenze, Elysee ș.a. Puteți comanda mobilă online sau direct din magazinele fabricii.
canapea-3-locuri-hol-venetia-lux

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.