Vaca cu blog

Atenție stimați cititori spănăcești!
De la o vreme, prin mediul 2.0 cum e acum mișto să zici, umblă o animală extrem de periculoasă. Anume Vaca cu Blog!
Descoperită încă de prin 2005, vaca cu blog s-a mișcat foarte puțin, stând mai mult într-o stază soră cu moartea celebrală, ca un virus latent.
Însă de curând a început să-și cam dea în petic, amenințând sănătatea celor din jur. Iar cu ocazia asta uitați că reușește să mă elibereze decâteva înjurături bine plasate.
Vorbele mele din păcate nu au efectul scontat, așa că mai bine aș pune piciorul la treabă, dând niște șuturi în cur acestor vaci care s-au înmulțit de la o vereme…

cow-pcO altă vacă imbecilă, habar n-am dacă are sau nu blog, se apucase să mă emenințe că un post de-al meu instigă la violență. Ziceam acolo cum să-ți bați nevasta. Asemenea specimene își merită bătaia pe care o primesc de 3 ori pe săptămână. Serios vorbind. Îți iei bătaie acasă și bântui pe net căutând ce? În loc să-l reclami pe ăla că te-a bătut. Taie-te dracului la mână cu cuțitul, vită tâmpită și zi milițienilor că el ți-a făcut asta. Scapi de bătăi.
Însă se pare că acestor vaci le place bătaia pe care o primesc. Altfel nu-mi închipui de ce se dau așa de proaste.

Culmea, când scăpasem de mare parte de misoginism, vine câte o uscătură d-asta din pădure și își laudă prostia agasantă. Am trecut peste ea, ca să dau ieri de vaca cu blog.
Altă frustată, neregulată de ani buni. Adică la 12 ani, bineînțeles că după ce te-a călărit toată echipa de fotbal, normal că nu te mai bagă nimeni în seamă. Nimeni nu-i atât de nebun să se combine c-o proastă minoră…
Așa că vaca în loc să plângă la mă-sa și la ta-su că na, fost o proastă de-a mâncat-o rău la fofo, își face blog și urlă acolo ce i s-a întâmplat și că viața e de rahat…

Și după ce a primit vreo 10 comentarii de la altele mai vaci ca ea, e clar, e bloggeriță de top. Gândurile ei sunt bune, au mesaj, au pe p… m-sii!
Și începe să urle peste tot pe unde apucă. Apoi vedem asemenea vaci pe la 20 de ani, după 8 ani de mumu domnilor generoși, ajung să ne conducă.
Că-s ele-n politică.

Hai că am începu să mă calmez puțin. Încep să cred că deja devin prea bun și încep să mă atace tot felul de neavenite.
Și ca să se vadă că nu le port pică vacilor, le dedic această melodie frumoasă.

Comments

comments

14 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.