Vară, soare, distracție la mare!

Era vară, foarte cald. Chiar prea cald pentru mine… Așa că m-am decis să merg la mare. Mi-am sunat niște prieteni și în două zile am și pornit. Se pare că nu eram singurul care dorea să scape de căldura asta din oraș. Am plecat 7 inși cu două mașini, înainte să mă însor.

Nici nu am parcat bine, că au sărit pe noi vreo zece persoane cu oferte de cazare. Ne-am bucurat, noi nu ne-am făcut planuri de cazare, doar ne-am luat niște bani și am pornit. Eram siguri că vom găsi în această perioadă a anului. I-am ascultat pe câțiva și am mers să vedem casele. Mă și mir cum stăteau inșii de la cazare pe dtradă. Cred că se vedea pe fețele noastre că eram turiști veniți la mare, cu noaptea în cap.

Ne-a plăcut primul loc pe care l-am vizitat, destul de ieftin, iar plaja la vreo zece minute. Totul perfect, așa că am plătit și ne-am pregătit să mergem spre plajă. Era nouă și jumătate dimineața și nu mai mâncasem de seară. Pe drum spre plajă ne-am oprit la un restaurant din acela „împinge tava”. Am găsit ceva cartofi țărănești atât de buni, crocanți, condimentați, au mers perfect cu un șnițel. Da, cam așa mănânc eu dimineața. Excelent localul, specific românesc. Am mai comandat și mămăliguță cu smântână și cțte un țap de bere.

După ce ne-am săturat toți, ne-am continuat drumul spre plajă. Au trecut câțiva ani de când am mai fost în Costinești, multe păreau schimbate. Am văzut că a apărut și un salon de masaj erotic. Doi dintre prieteni s-au dus, însă restul am preferat să mergem la plajă, să ne răcorim, nu să ne încingem mai tare.

După ce am ajuns la plajă, ne-am bălăcit, am înotat un pic. Apa era caldă și bună. Apoi m-am întors la pătură, unde ceilalți își făceau planuri.

Fiecare avea câte o idee în legătură cu ce am putea face. Numai unul dintre noi era mai tăcut. Am simțit nevoia să-l întrebăm la ce se gândește și a spus că ar vrea să meargă la o băută seara. Zicea că abia așteaptă să se facă praștie, deoarece acasă n-are cum s-o facă lată de față cu părinți. Eu m-am făcut că plouiă inițial, dar cum nici ceilalți nu au prea zis nimic, am zis că-i voi ține de urât.

Spre seară ne-am împărțit în două grupuri, fetele având alte planuri, ne-au lăsat să facem ce vrem. Întorși acasă, am fost cu doi prieteni la Masaj Erotic in Bucuresti. Nu vreau să întru în detalii, însă a fost o experiență de neuitat. Din acel moment mă gândesc zilnic să mai merg, doar că acum fiind acasă, sunt atâtea saloane încât nu știu pe care să-l aleg. Am auzit zvonuri că unele oferă servici cu adevărat deosebite. Trebuie să mă interesez puțin despre acestea, chiar vreau să văd ce au de oferit. Cât despre excursia la mare, celelalte șase zile au trecut foarte repede, nici nu am observat și deja am ajuns înapoi la căldura din oraș.
pool

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.