A venit căldura și s-au topit prețurile la Emag!

Căldura asta care-a cuprins țara a avut și un efect pozitiv. Anume că s-au topit prețurile la multe dintre produsele din magazinul Emag. Și cu ocazia asta, am să amintesc câteva produse care mi-au făcut cu ochiul:

Telefoane mobile:
1) ASUS ZenFone 2 cu 32 GB memorie internă, reducere 24%, preț final 1100 lei!
Caracteristici: ecran FHD de 5,5 inci, 4 GB ram, dual sim, camere foto de 5 mpx (frontală) și 13 mpx (principală), iar bateria este de 3000 mAh.
Un telefon pe care l-am testat câteva ore și m-a impresionat prin rapiditatea aplicațiilor, datorită atât procesorului cât și celor 4 GB RAM.

2) Huawei GX8, cu 32 GB memorie internă, 4G, reducere 35%, preț final 1250 lei!
Caracteristici: ecran FHD de 5,5 inci, 3 GB ram, dual sim, camere foto de 5 mpx (frontală) și 13 mpx (principală), iar bateria este de 3000 mAh.
Nu l-am putut testat îndeajuns, însă la prima vedere a fost cel mai prumos telefon pe care pusesem mâna până în acel moment. Finisajele deosebite îți dădeau impresia că ții o bijuterie tehnologică, nu un telefon mobil. Iar calitatea fotografiilor este de-a dreptul amețitoare!

3) HTC Desire 320 cu reducere 34%, preț final 360 lei!
Caracteristici: ecran de 4,5 inci, 1 GB ram și 8 GB memorie internă.
Nu este un telefon de top, ânsă pentru un al foilea telefon sau pentru cineva deloc pretențios, este o achiziție chibzuită. Aplicațiile de bază, gen e-mail, Shazam, vreme etc. vor rula fără pic de lag. În plus, HTC-urile au o calitate foto și video de top, deci fotografiile și filmările realizate cu acest telefon nu vă vor dezamăgi.

Aș mai putea aminti aici și de reducerea de 51% pentru un LG Nexus 5X, la preț final de 1300 lei.
Părerea mea este că nu se merită dați acești bani pentru un Nexus 5X. Telefonul nu are nimic ieșit din comun, iar banii ceruți sunt prea mulți. Sincer, la banii ăștia îți iei un Galaxy S6 sau un Note 4 la mâna a doua, dar cu folie pe el și cu încă un an de garanție.
telefoane

Televizoare:
1) LED Smart Horizon, 109 cm, 43HL733F, Full HD. Reducere 500 lei, preț final 1100 lei.
Nu vă strâmbați că e firma Horizon, am văzut monitoare Horizon excelente, care funcționează și acum, ținute 6 ani în funcțiune aproape non-stop (peste 20 de ore pe zi). Iar televizoarele nu sunt mai prejos, din spusele unor deținători de televizoare Horizon. La diagonala de 109 cm și FHD, prețul de 1100 lei în face foarte atractiv.

2) LED Smart LG, 123 cm, 49LF590V, Full HD. reducere de 1000 lei, preț final 2000 lei!
Este Smart TV, FHD și are o diagonală de 123 cm, ceea ce-i face prețul a fi de-a dreptul de luat în seamă. Eu anul trecut am luat un smart TV cu diagonala de 80 cm la 1600 lei, despre care am povestit aici. Din păcate, nu am apucat să-i fac acel review promis, ceea ce a avut unele consecințe mai puțin fericite. Adică au apărut ppete pe ecran după jumătate de an.

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.