Vezi oferta de caserole de unică folosință de la Snick Ambalaje și alege ce ai nevoie

Dacă deții un restaurant și oferi serviciul de delivery atunci știi cât de importante sunt ambalajele de unică folosință. Deși legile în vigoare interzic utilizarea plasticului atunci când vine vorba despre ambalaje, din păcate sunt încă restaurante care nu au renunțat la ele.

Din punct de vedere al poluării riscul este tot mai mare, pentru că poluarea a ajuns la cote alarmante.

Cu atât mai mult, nu doar mediul înconjurător este afectat, ci și sănătatea noastră.

În acest context, alegerea ambalajelor de unică folosință este importantă. Există acum pe piață furnizori de nișă ce vin cu o gamă largă de ambalaje de unică folosință de unde operatorii economici pot alege. Unul din ei este și Snick Ambalaje, ce a devenit de-a lungul timpului partener de încredere pentru cei din industria Horeca.

Așadar, dacă ai serviciul de delivery și ești în căutarea unor ambalaje de calitate vezi oferta de caserole de unica folosinta de la acest furnizor.

Ce poți alege de aici

Ce trebuie să știi de la bun început este faptul că Snick Ambalaje nu face rabat de la calitate atunci când vine vorba de produsele pe care le comercializează. Gama este vastă de unde tu poți alege caserole, paie, cutii pentru pizza, boluri pentru salată sau supă, tacâmuri pahare și multe altele. Acestea sunt realizate din materiale precum lemn, trestie, hârtie sau carton.

Mâncarea pe care clienții o comandă la pachet din restaurantul tău nu trebuie să fie doar gustoasă și să aibă un aspect plăcut. Aceasta trebuie livrată în condiții optime, la o temperatură la fel de optimă, să rămână intactă și să nu se verse în pungă. Aici ambalajele joacă un rol important. Alese corespunzător vor răspunde nevoilor clienților.

Ține cont așadar de dimensiunile acestora, de materialele din care sunt realizate, dar și de design.

Snick Ambalaje îți oferă posibilitatea de a le personaliza cu logo-ul și culorile pe care tu ți le dorești. Un aspect care te va ajuta să îți faci publicitate, iar oamenii te vor aprecia și mai mult.

Detaliile mici fac diferențe mari. Calitatea ambalajelor va influența în mod direct serviciul de delivery. Știm că oamenii în general sunt atenți la detalii, fapt pentru care calitatea serviciilor pe care le oferi vor face diferența.

Cu ce oferte vine Snick Ambalaje pentru tine

Vei aprecia acest furnizor pentru că vine cu oferte interesante de unde tu poți alege. Dacă alegi să comanzi online de la acest furnizor vei avea reduceri semnificative. Spre exemplu la o comandă de 2500 vei primi un discount de 10%. Snick Ambalaje livrează rapid în orice colț din țară. În plus, comenzile de peste 500 de lei au transportul gratuit. Poți să vezi mai multe pe site.

Dacă vrei să te convingi de calitatea produselor, atunci comandă gratuit sacoșa de mostre. În acest fel îți va fi mult mai ușor să alegi.

Descoperă gama de produse din pagina oficială, cât și alte oferte interesante.

Date de contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău, România

comenzi@snick-ambalaje.com

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.