Vreau să slăbesc! Și-mi trebuie adidasi ca să alerg!

suc-2Fraților, e musai să slăbesc. Am o ditamai burta. Și nu e faptul că arăt dizgrațios, e vorba că nu mă mai pot apleca. Mă încalț cu greu. Chin până-mi pun ciorapii…
Așa că m-am hotărât să fac exerciții fizice. Nu abdoneme că nu-s în stare să fac 10. Până una alta voi începe cu exercițiile pe bicicletă medicinală. Că o am în casă și zace cu 3 straturi de praf pe ea.
Abia apoi, după ce dau jos 1 cm de grăsime de pe burdihan, m-apuc de alergări.
Mi-a plăcut întotdeauna să alerg. La școală eram între primii 3 la alergat viteză. Vorbesc atunci când eram toți unul lângă altul. Că dacă alergam de unul singur… Abia eram în primii 7.
La rezistență în schimb eram varză. Că alergam repede din prima. Așa că pe final treceam linia de sosire ultimul, istovit ca naiba… Nu-i pentru mine drăcia asta.
Viteză, viteză, viteză. Aia să fie noul meu motto? Motto legat de slăbit vorbesc.
Cică să țin regim, spune cineva. Băi nene, ca să ții regim îți trebe bani. Grămezi de bani, nu acolo 2 lei. Că dacă te apuci și halești 2 covrigi pe zi, nu reziști. Noaptea la 2, tremurând de foame îți fac ăștia din casă poze la frigider.
fridge

adidasȘtiu că-s fel de fel de siropuri și semi-medicamente pe care le poți lua. Munai că majoritatea au niște efecte secundare de-ți vine să-ți iei câmpii. Și aia-mi mai lipsea. Pe lângă kile întregi de osânză și o boleșniță de stomac. Și-așa mă chinui cu gastrita asta. Doamne ferește, ulcer mai lipsea… Atunci regimuri nene. Suc de morcovi cu nuș ce altă chestie. De are consistența laptelui de ciment. Și trebuie băut ăla cam un litru pe zi. Care a avut ulcer și s-a vindecat fără cuțit, știe ce zic.
Dar nu vreau să-mi stric organismul și așa chinuit de propria-mi hulpăvie. Și n-am ajuns la 200 de kile ca să-mi fac operație. Trebuie să fac sport. Și m-apuc de sport, mai ales de alergat, că și-așa nu prea mă mai țin picioarele. Știți de unde-mi iau eu acum adidasi mișto de acum înainte? Că v-am mai spus câte probleme am la găsirea unei încălțări care să-mi placă.
Cel puțin pe partea încălțăminții sport nu-mi voi mai face vreodată probleme. Știu de unde să iau la orice oră, la prețuri studențești.
Știu sigur că acolo voi găsi cele mai variate modele de adidași. Și partea bună e că peste jumătate din produse îmi plac. Și cum îmi cad în piciuoare, și pe raft. Să-ți iei câte o pereche pentru fiecare zi a săptămânii. Aia ar fi foarte tare…
Rămâne de văzut până unde alerg. Că voi obosi până mă voi încălța… Și-jn loc să dau o tură în jurul blocului cu câinii după mine, mi-e să nu dau o tură de frigider… cu oprire la pit stop!

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.