Vrei, nu vrei, tot il scapi. Repara-ti telefonul la service-ul MobileFIX

De cate ori ti-ai spus cand ti-ai cumparat un nou telefon ca acesta va supravietui, nu va avea nici macar o zgarietura, ca il vei tine si in puf daca este necesar? Sentimentul oferit de un lucru nou este intr-adevar indescriptibil, insa dupa un timp dispare si este nevoie doar de o clipa de neatentie ca ecranul sa se faca tandari. Asta in cel mai bun caz, fiindca daca este afectat display-ul trebuie sa scoti mai mult din buzunar. Momentul in care se sparge ecranul ti se sparge si inima intr-un milion de bucatele. Toata ziua rostesti un pomelnic de cuvinte nervoase de nici tu nu stii de unde le-ai acumulat. 

In special in caz de ai un telefon marca iPhone sau Samsung din ultimele generatii si are nevoie de reparatii, nu il poti lasa chiar pe mana oricui pentru reparatii. Trebuie sa apelezi la un service autorizat ce ofera garantia serviciilor prestate si pieselor inlocuite, iar MobileFIX este fix locul pe care-l cautai. Au o experienta de peste 10 ani ca service GSM avand centre de reparatii in 4 mari orase ale tarii si anume Bucuresti, Cluj, Constanta si Brasov. Insa chiar daca nu esti din aceste orase, poti trimite telefonul prin curier de oriunde din tara, asigurandu-te ca telefonul are parte de reparatii calitative. Mai multe informatii despre livrare vezi pe MobileFIX.ro.

Mai multe despre serviciile MobileFIX

Daca vii la sediul lor afla ca 90% dintre reparatii pot fi efectuate pe loc. Asta inseamna ca daca au piesele disponibile, dintr-o singura vizita poti pleca cu el reparat, economisind mult timp si fara extra drumuri. Daca ai nevoie de service iPhone specialistii de la MobileFIX repara o varietate de modele inclusiv Pro, Pro Max, XR, XS si X, dar si modele mai vechi. Acest lucru este valabil si pentru telefoanele Samsung. Preturile sunt avantajoase si aici ai sansa de a gasi rezolvarea la o defectiune ce poate in alta parte ti s-a spus ca este fara speranta. In plus, acestia se ocupa chiar si de reparatia iPad-urilor. Aproape orice problema poate fi rezolvata in aproximativ 30 de minute.

Clientii pot asista la reparatii daca asa isi doresc. Deci daca esti curios si vrei sa vezi cum decurge o reparatie sau vrei tu sa fii absolut sigur ca datele personale raman personale nu este nicio problema. Insa n-ai de ce sa-ti faci griji de confidentialitatea datelor. Cei de la MobileFIX respecta intimitatea clientilor, deci toate datele telefonului sunt in completa siguranta.

Reparatia iPad-ului

Reparatia iPad-ului se face in decurs de cateva ore. Se pot repara ecranul, butoanele sau difuzorul. Atat daunele fizice, cat si cele provocate de apa pot fi remediate. Daca ai fost cu iPad-ul tau in alta parte si ti s-a spus ca nu poate fi reparat, incearca la MobileFIX. Acestia au o echipa de tehnicieni specializati in defectiuni ale placii de baza sau cipului. In cazul placii de baza reparatia poate dura ceva mai mult, de la cateva ore la 7 zile in functie de gravitatea problemei.

Descopera reparatiile si preturile acestora pe MobileFIX.ro. Pentru alte informatii ii poti contacta telefonic pe reprezentanti.

Contact:
0747620217
contact@mobilefix.ro

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.