Vreți titluri care să prindă la public?

Titlurile acelea idioate de genul “Incredibil, iată ce face acest om“, “Rămâi prost când vezi asta” etc., sunt de domeniul trecutului. Acum sunt la modă titlurile lungi, în care să spui cam tot ce înseamnă articolul.

De exemplu:
Un adolescent băut s-a răsturnat cu maşina furată peste gardul unei staţii de distribuţie a gaz“, lovind o femeie însărcinată cu gemeni, în luna a șaptea, pe care-a proiectat-o în benzinărie, speriindu-l GROAZNIC pe funcționarul care învăța conștiincios pentru restanța la BAC, provocându-i bietului tânăr blond și cârn un infarct, în urma căruia acesta a succombat prin deces.
mail

Secretul INCREDIBIL din Marea Neagra: Romania ar putea ajunge o mare putere economica, caz fericit în care Rusia va fi nevoită să importe gaze naturale, petrol și furaje din România, deoarece noi, vașnici urmași de daci, vom avea monopol asupra Mării Negre și a resurselor INCOMENSURABILE pe care aceasta le deține de mii și mii de ani, după cum spuneau și marii poeți ai lumii antice în cântecele și baladele lor.
rp

Un câine scăpat din lesa stăpânului neatent care tocmai trimitea un mesaj COMIC pe facebook unui prieten, a atacat un bătrân fotbalist, mușcându-l rău de piciorul drept, piciorul cu care, fotbalistul, dăduse nu mai puțin de 20 de goluri pentru echipa națională a Bosniei. În urma atacului vicios, atât câinele, cât și bătrânul au ajuns la spital, unul cu piciorul sfâșiat iar celălat cu doi colți rupți de batonul metalic al bătrânului fotbalist bosniac.

Evident, vor rămâne cu priză la public cele cu Da mamă, sunt o curvă” declarația…

Și aici te prinde. Cu curvă și cele 3 puncte de suspensie. Dai clic imediat, cu inima îndoită, să afli ce mare artistă a declarat în ziare că e o curvă. Sexul atrage măi nene. Mai ales și dacă-n ziar (cel online) are și-o poză în care i se întrevede jumătate de sfârc, povestea are trafic mai ceva ca pagina de facebook a lui Iohannis.

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.