Cum să ne batem joc de clienți, modelul ING

Ești client ING? Clar, cel puțin o dată banca și-a bătut plua de tine în cel mai barbar mod. M-am ferit de banca asta ca dracul de tămâie, după ce-am auzit fel de fel de povestiri de la mulți clienți dornici de-a scăpa de bătaia de joc a ING.
Însă pronia a făcut ca și eu să devin client, fără să vreau. Mi se virează salariul pe card ING. Că atunci când s-a făcut firma, ING promitea marea cu sarea și-a câștigat o mulțime de mușterii. Și ca să-ți schimbi banca de la firmă… declarații, taxe, drumuri, cozi, mai bine îți bagi un băț în fund. Numai că-i mai bine să ți-l bagi tu, nu să ți-l bage banca.

Eh, și mi s-a făcut cont Home’Bank. Ca să pot plăti online sau să-mi verific contul. Numai că absolut NICIODATĂ nu mi-a mers parola de la acel cont. Că musai parola trebuie să fie 5 numere care să nu fie consecutive și să nu se repete. Am pus o parolă, mi-am notat-o împreună cu pin-urile de la carduri, pe marginea monitorului și n-am mai folosit contul până la următorul salariu.
Când am încercat să intru în minunea de cont, sanchi parolă. N-a vrut-o neam. Am încercat s-o introduc de 3 ori și n-a vrut. Apoi mi-a dat mesaj că parola e blocată că n-am nimerit-o din 3 încercări.
Am dat pe “am uitat parola“. Mi-au trimis sms pe telefon cu noua parolă pe care trebuia musai s-o schimb după ce intram în cont. Așa am făcut. A doua zi am intrat, a mers parola. Ziceam că gata, s-a rezolvat. Ce vorbești mă? După 3 zile am încercat să intru. Parolă incorectă. Aceeași pași, parolă blocată, sun iar la ei, mi se trimite altă parolă “one-time” pe telefon. O schimb iar și n-o mai folosesc timp de 2 săptămâni.

Azi încerc să intru în cont. Mare greșeală! Parolă blocată după 3 încercări nereușite. Sun la ING. Îmi răspunde Maria, Marcela, Marghioala, mama ei, o roboată care mă întreabă de vreo 3 ori ce vreau. Până la urmă pricepe că vreau să vorbesc cu un operator. Îmi răspunde o duduie, îi dau datele, adresa, numărul de la pantofi și-mi zice că-n maxim 5 minute primesc pe telefon un SMS cu o altă parolă “one-time“. Asta se întâmpla pe la ora 12. Acum e ora 20 și canci parolă. În schimb primesc așa mesaje de la ING:

Într-un final am reușit să-mi schimb parola. Să vedem peste 3 zile dacă mi-o mai acceptă. Dacă îmi mai fac figura asta de joasă speță, fac transfer automat către contul de raiffeisen. Să vedem dacă se poate face asta.

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Monitor nou…

Ce ziceam eu nu demult, că un monitor va fi pe lista mea de achiziții până de Crăciun? Ei bine,...

PIRAMIDĂ HOLOGRAFICĂ DE PE MUNTELE CEAHLĂU

Masivul Ceahlău, supranumit și "Turnul de apă al Moldovei", este cel mai înalt din Munții Bistriței din grupa Carpaților Moldo-Transilvani, fiind...

Review tabletă Vonino Druid L10

Odată cu telefonul Jax Q, al cărui review îl puteți vedea aici, cei de la Vonino mi-au trimis spre testare...

Close