Cum să ne batem joc de clienți, modelul ING

Ești client ING? Clar, cel puțin o dată banca și-a bătut plua de tine în cel mai barbar mod. M-am ferit de banca asta ca dracul de tămâie, după ce-am auzit fel de fel de povestiri de la mulți clienți dornici de-a scăpa de bătaia de joc a ING.
Însă pronia a făcut ca și eu să devin client, fără să vreau. Mi se virează salariul pe card ING. Că atunci când s-a făcut firma, ING promitea marea cu sarea și-a câștigat o mulțime de mușterii. Și ca să-ți schimbi banca de la firmă… declarații, taxe, drumuri, cozi, mai bine îți bagi un băț în fund. Numai că-i mai bine să ți-l bagi tu, nu să ți-l bage banca.

Eh, și mi s-a făcut cont Home’Bank. Ca să pot plăti online sau să-mi verific contul. Numai că absolut NICIODATĂ nu mi-a mers parola de la acel cont. Că musai parola trebuie să fie 5 numere care să nu fie consecutive și să nu se repete. Am pus o parolă, mi-am notat-o împreună cu pin-urile de la carduri, pe marginea monitorului și n-am mai folosit contul până la următorul salariu.
Când am încercat să intru în minunea de cont, sanchi parolă. N-a vrut-o neam. Am încercat s-o introduc de 3 ori și n-a vrut. Apoi mi-a dat mesaj că parola e blocată că n-am nimerit-o din 3 încercări.
Am dat pe “am uitat parola“. Mi-au trimis sms pe telefon cu noua parolă pe care trebuia musai s-o schimb după ce intram în cont. Așa am făcut. A doua zi am intrat, a mers parola. Ziceam că gata, s-a rezolvat. Ce vorbești mă? După 3 zile am încercat să intru. Parolă incorectă. Aceeași pași, parolă blocată, sun iar la ei, mi se trimite altă parolă “one-time” pe telefon. O schimb iar și n-o mai folosesc timp de 2 săptămâni.

Azi încerc să intru în cont. Mare greșeală! Parolă blocată după 3 încercări nereușite. Sun la ING. Îmi răspunde Maria, Marcela, Marghioala, mama ei, o roboată care mă întreabă de vreo 3 ori ce vreau. Până la urmă pricepe că vreau să vorbesc cu un operator. Îmi răspunde o duduie, îi dau datele, adresa, numărul de la pantofi și-mi zice că-n maxim 5 minute primesc pe telefon un SMS cu o altă parolă “one-time“. Asta se întâmpla pe la ora 12. Acum e ora 20 și canci parolă. În schimb primesc așa mesaje de la ING:

Într-un final am reușit să-mi schimb parola. Să vedem peste 3 zile dacă mi-o mai acceptă. Dacă îmi mai fac figura asta de joasă speță, fac transfer automat către contul de raiffeisen. Să vedem dacă se poate face asta.

Comments

comments

7 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.