Turing Phone – primul telefon din metal lichid

La prima vedere, acest Turing Phone este parcă luat din filmele SF. Însă dacă mai auzim despre materialul din care este făcut, numit Liquidmorphium, un metal mai dur decât oțelul sau titanul, sigur fugim cu mintea la Adamantium (Wolverine).

Terminalul are un sistem de operare Android 5.1 Lollipop, un ecran Full HD de 5,5 inci, o cameră foto/ video frontală de 8 mpx și o cameră principală de 13 mpx. Bateria este mare, de 3000 mAh. Telefonul are un procesor quad-core MSM8974AC Quad Krait la 2,5 GHz, 3 GB RAM și memorie internă de 16/64 sau 128 GB, fără posibilitate de mărire printr-un card.

Altă parte frumoasă a acest telefon este senzorul de amprentă. Spre deosebire de alte telefoane cu senzor de amprentă pe spate, acesta are senzorul în lateral.

Nu vă gândiți că veți încărca telefonul prin mufa micro USB, deoarece aceasta nu există, telefonul încărcându-se cu ajutorul unui încărcător magnetic. De asemenea, terminalul este rezistent la apă, fiind acoperit cu o substanță specială, ce-i permite acestuia scufundarea în apă fără probleme.

La partea de securitate, Turing Phone se laudă cu o rețea de comunicații ce nu poate fi spartă de niciun hacker, așadar datele dvs. vor fi în siguranță. Rămâne de văzut dacă, totuși, guvernul va avea acces la ceea ce vorbești tu sau nu. Mă gândesc la o convorbire între două astfel de dispozitive.

Turing Phone va fi disponibil pentru pre-order din 31 iulie pentru 3 modele: 16GB (610 dolari), 64GB (740 dolari) și 128GB (870 dolari).
turing-phone-1

Sursa: Turing Robotic Industries

Comments

comments

4 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.