Unii americani ar trebui bătuți!

Îmi plac mașinile. Nu cred să nu existe bărbat să nu fie atras de motoare. Am văzut mai mulți pasionați de mașini decât de fotbal, eu fiind unul dintre aceștia. Mai mult, îmi plac mașinile puternice vechi. Muscle car, Mopar, Hot Rod, Rat Rod.
Nu i-am înțeles însă pe americani de ce o țin danga cu Fordul din 1932. da, a avut o formă frumoasă, iar toți au făcut din ea o formă sexy. E superbă, nu zic nu.
hot rod
Dar, cam gata. Cu toții o modifică p-asta. Unii o fac mai frumoasă, mai puternicî, alții mai urâtă dar extrem de puternică. Nu cred să fi auzit de vreun body shop care n-a modificat un ford 1932. De parcă ar fi sfântul Pocal, nu altceva!

Mie îmi plac Dodge-urile Charger. Încă de când am văzut Bullitt. Nu mi-a plăcut Mustangul, însă mi se scurgeau ochii după Charger. Apoi, Vanishing Point din 1997. Alt Charger care a luat bătaie, de data aceasta de la fratele său, Challenger.

Iar cireașa de pe tort a venit odată cu Fast and Furios, de ce să mint. O mașină atât de fioroasă încât marelui Toretto (care, sincer să fie, mă scoate din sărite) îi era frică s-o conducă. Și eu mi-aș dori un Charger. Chit că aș merge cu el o dată pe an și atunci când am strâns bani să-i bag un plin de benzină ca să-l conduc 10 minute prin București.

Tocmai de aceea, când văd asemenea bijuterii lăsate în paragină de niște idioți, îmi vine să urlu.

1-de41b_daytona-barn-876
2-31d6c_daytona-barn-reary-876
3-31d6c_daytona-barn-engine-876
Spuneți și voi, animalul care a lăsat asemenea minunăție să ajungă în starea asta, ce-ar merita?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
A murit Corneliu Vadim Tudor

Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor a decedat luni, 15 septembrie 2015, la Spitalul Militar, la vârsta de 65 de ani....

,, ZIUA LIMBII ROMANE!”….

Ieri,31 august a.c.s-a sarbatorit in tara ,ca-n fiecare an,Ziua Limbii Române. O sarbatoare similara celebrata si -n vecini,in Republica Moldova...

Poșta română merită un trotil de dinamită?

Sunt o fire pacifistă de felul meu. Însă mă enervez repede și atunci fac urât. Mai întâi verbal, sunt în...

Close