Vara… în electronice!

Vara asta a fost bună. Am fost la mare, mi-am serbat ziua frumos, m-am dat cu telecabina în Mamaia, am mers pe ponton, în largul mării, mi-am făcut cadouri pe care le voiam demult.
s4Prima dată, mi-am luat telefon nou, cel vechi ajungând la nevastă-mea, nu l-am mai pus pe șina de tramvai, cu toate că-mi doream să fac asta cu el. Acum îl înțeleg pe individul ăla de avusese 4 milioane de vizualizări pe youtube, împușcându-și supărat iPhone-ul.

După telefon, alt lucru. Ram. Îmi doream 8 giga de ram de ceva vreme. Acum am, după ce mi-am luat o plăcuță de 4 giga. Că tot mi se mișcă PC-ul în reluare, e partea a doua. Încep să cred că-i de la procesor, cu toate că până acum a mers fără probleme… Ah, de fapt încep să-mi dau seama de ce se mișcă așa nasol. Mi se mișcă browserul execrabil, abia deschide a 30-a fereastră… Deoarece am peste 200 de semne de carte (bookmarks) în bară. Probabil de la aia e. Încă mai sunt în căutarea acelui browser perfect. avantul m-a dezamăgit după 5 ani, Safari după 2 luni, mozilla după 2 ani, iar chromele actual nu-mi place în mod deosebit…

Apoi, nevastă-mea mi-a mai făcut un cadou frumos. Mi-a luat ultimul cuțit din colecție. Un model Rambo III, o imensitate de 42 de centimetri, care cântărește un kilogram și ceva.

acerNu am reușit nici până acum să-mi repar monitorul, în schimb. Zace de peste o lună la reparat și cică n-au primit piese. Zilnic mă bate nevasta la cap să-i dau înapoi monitorul… Așa că, șerul (share) este în toi. Mai cu pumni, cu picioare, un tras de păr, un smuls PC-ul din priză… Ca-n filmele cu pitici! Am încercat să folosesc TV-ul pe post de monitor și am înțepenit de gât. Să butonez la tastatură, cu ochii zgâiți în colțul opus al camerei… Groaznic! Trebuie să-mi iau alt monitor neapărat. Prevăd că cel vechi e de aruncat. Poate i-or fi ajuns și lui 6 ani?

Aștept în continuare și ziua în care-mi voi repara (îmi cere numai 100 lei reballing o firmă!) placa video, sau îmi voi lua una nouă. Să sperăm că acea zi va veni cât mai repede. eu o aștept ca pe pâinea caldă. Apropos, cercetătării britanici (jur că-s ăia de la Brainiac!) au descoperit că pâinea caldă este nocivă sistemului digestiv și sănătății. Nici nu mai știi ce să mai crezi. Una nu-i bună, pâinea e cancerigenă, aia are E-uri, ailaltă are gluten, ailaltă are coloranți etc.

Dar, de ajuns despre mine și dorințele mele. Voi v-ați înnoit cu ceva vara asta? Sau “same old stuff“? Hai, măcar o carte nouă, o escapadă două zile la munte, ceva?

Apropos de chestii noi, zilele trecute m-a chemat un prieten pe la el, să-mi arate ce-și luase cu ocazia concediului. efectiv habar n-aveam ce-și luase. Credeam că vreo canapea, un TV nou, pantofi sport, orice. Și-n timp ce stătea la povești în fața a două beri reci (a mea era cu lămâie, jur pe galbenul lămâiesc!), s-a scuzat câteva minute.
Și ce credeți că mi-a arătat? Nu mă veți crede nici dacă v-aș plăti.
cu toate că omul e paralel cu domeniul, era echipat complet în pescar!
Cizme de cauciuc, cu tot cu salopetă, jachetă de vânătoare, o geantă kaki pe umăr, plină cu fel de fel de plute, viermi vii, gută, cârlige, plumbi, fel de fel. Și-n mână avea o undiță foarte frumoasă, telescopică, c-o mulinetă cât toate zilele.
– Ce faci mă cu asta?
– Mă duc la pescuit! Uite cu undiță ca asta, văru-meu a prins un somn de 70 de kile anul trecut!
– Păi tu știi să pescuiești mă?
– Nu, dar ce, nu trebuie să mă apuc de undeva?!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Minimal și idozer

Cum am mai spus, munca asta de paznic te tâmpește. Am ascultat câteva "melodii" minimal. Au fost chiar drăguțele. Și...

Ne bucurăm de viaţă alături de Vivat Familia

Intru într-o farmacie numai atunci când am nevoie să-mi rezolv o problemă. Deşi nu sunt un mare consumator de medicamente,...

Am nevoie de niște sfaturi!

Nevastă-mea s-a îmbolnăvit de otită la urechea dreaptă. Otită medie sinusoidală?! Așa să se numească? A fost la doctoriță. I-a...

Close