Vreau o rulotă!

rulota

Altă belea acum. Vreau rulotă. Nu-i de ajuns că vreau destule prostii, acu o rulotă mi-aș dori. De fapt nu o rulotă trasă de mașină, ci direct o casă cu motor. Și să vă spun de ce anume. N-aș mai depinde de alții să mă duc de aici la mare, sau în alte părți. Mi-ar fi al naibii de utilă acum.

Că pe 7 am triatlonul de la Mamaia (băi, fac parte din echipa 1, deci puneți mâna și urați-mi succes!)
În altă ordine de idei, tot pe 7 este plecarea către Ursici, altă chestie la care tare mi-ar plăcea să particip.

Așa aș pleca direct ud de la apa mării către județul Hunedoara. Așa, în mașina altuia nu mă pot urca ud… În a mea aș putea face orice. Așa că având în vedere cele spuse mai sus, parcă ar fi o achiziție al naibii de bună pentru oricine, nu?
N-ai mai consuma o groază de bani pe cazare și masă. Ai avea unde dormi + bucătărie. Deci ți-ai face singur de mâncare, având cheltuieli minime. N-ai mai da un pol p-o porție sleită de paste carbonara ori altfel de haleală. Ți-ai face singur, privind la serialul preferat. Sau na, la un film de groază ceva. Să te sperii și să-ți sară pastele cu sos pe jos. NU CONTEAZĂ! E RULOTA TA! NU URLĂ NIMENI CĂ AI PĂTAT CARPETA. O speli singurel, a doua zi, fără probleme.

Deci ai avea parte de confortul casei tale, oriunde ai fi.

Și să revin la ceea ce voi face la Mamaia. Am aflat că vor fi 4 echipe, nu 3. Ceea ce pe de-o parte m-a bucurat, pe de alta m-a întristat.
Am alergat zilele trecute 100 de metri. Încet. Am obosit de abia mă țineam pe picioare. Și am de alergat 5 kilometri. Adică de 50 de ori mai mult decât am alergat acu 2 zile… Aș putea să merg rapid cam 4900 de metri, apoi să trag o fugă de zile mari (ehe, pe vremuri făceam suta în 7 secunde) până la finiș.

Hai să vă prezint nițel câțiva participanți, să vedeți de ce eu zic că am avea mari șanse de reușită.
Echipa mea e formată din:
Înotător – Istvan Bertalan. Ar înota de-ar bate recordul mondial. Și știți de ce? A făcut înot pe vremuri, deci știe ce și cum. Și-n afară de asta, ca o glumă i-aș spune că sunt rechini în apă. Și le place cărnița de ungur…

Ciclist – Vlad Dulea. Păi să nu bage Vlad viteză-n pistoane? Să facă de rușine BlogalInitiave-ul? Imposibil așa ceva. Va pedala mai ceva ca Lance Armstrong!

Alergător – Măria mea! Care pe vremuri alergam. Pe vremuri demult apuse.

Și alți concurenți ce-ar fi? Am avea-o pe Elly la alergat, și pe Refu la înot. Pe Elly o bate vântul, deci dacă suflu către ea, o azvârlu în urmă mult. Refu e mai gras ca mine. Să-l văd în apă! Deși focile-s grase… Să sperăm că nu ne face surprize… Alt înotător ar fi Paval. Care și el e mare-n burdihan! Deci na, la înotători sigur va câștiga Istvan!
tri treasure hunt
Alți concurenți nu cunosc. Deci eram asigurat de un loc fruntaș la alergare.

Și dezastrul s-a produs când s-a anunțat a patra echipă! Unde alergător e Vali Bosioc!!!

Cum naibii să alergă mă împotriva lui? Că abia fac 10 pași și el a făcut 3 kilometri? În plus am și vorbit cu el și-a zis că se antrenează intens, vrea să câștige. Singura șansă a mea ar fi să se antreneze prea mult și să facă febră musculară… Doamne ferește!
Pe deasupra, dacă vreți să vă faceți c-o pereche de bașkeți Asics, d-ăia, cei mai buni pentru alergat, participați la Tri-Treasure-hunt!

Deci, ce-i de făcut fraților? Ce fac eu? În 6 zile cât slăbesc eu și cât mă pun cât de cât într-o oarecare formă aptă de concurs?

Uite la ce mi-ar fi bună rulota. M-aș sui în ea frumos și-aș băga viteză până la 200 de metri de finiș. Apoi aș trece linia de sosire lejer. Primul!

Comments

comments

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.