Vreau o rulotă!

rulota

Altă belea acum. Vreau rulotă. Nu-i de ajuns că vreau destule prostii, acu o rulotă mi-aș dori. De fapt nu o rulotă trasă de mașină, ci direct o casă cu motor. Și să vă spun de ce anume. N-aș mai depinde de alții să mă duc de aici la mare, sau în alte părți. Mi-ar fi al naibii de utilă acum.

Că pe 7 am triatlonul de la Mamaia (băi, fac parte din echipa 1, deci puneți mâna și urați-mi succes!)
În altă ordine de idei, tot pe 7 este plecarea către Ursici, altă chestie la care tare mi-ar plăcea să particip.

Așa aș pleca direct ud de la apa mării către județul Hunedoara. Așa, în mașina altuia nu mă pot urca ud… În a mea aș putea face orice. Așa că având în vedere cele spuse mai sus, parcă ar fi o achiziție al naibii de bună pentru oricine, nu?
N-ai mai consuma o groază de bani pe cazare și masă. Ai avea unde dormi + bucătărie. Deci ți-ai face singur de mâncare, având cheltuieli minime. N-ai mai da un pol p-o porție sleită de paste carbonara ori altfel de haleală. Ți-ai face singur, privind la serialul preferat. Sau na, la un film de groază ceva. Să te sperii și să-ți sară pastele cu sos pe jos. NU CONTEAZĂ! E RULOTA TA! NU URLĂ NIMENI CĂ AI PĂTAT CARPETA. O speli singurel, a doua zi, fără probleme.

Deci ai avea parte de confortul casei tale, oriunde ai fi.

Și să revin la ceea ce voi face la Mamaia. Am aflat că vor fi 4 echipe, nu 3. Ceea ce pe de-o parte m-a bucurat, pe de alta m-a întristat.
Am alergat zilele trecute 100 de metri. Încet. Am obosit de abia mă țineam pe picioare. Și am de alergat 5 kilometri. Adică de 50 de ori mai mult decât am alergat acu 2 zile… Aș putea să merg rapid cam 4900 de metri, apoi să trag o fugă de zile mari (ehe, pe vremuri făceam suta în 7 secunde) până la finiș.

Hai să vă prezint nițel câțiva participanți, să vedeți de ce eu zic că am avea mari șanse de reușită.
Echipa mea e formată din:
Înotător – Istvan Bertalan. Ar înota de-ar bate recordul mondial. Și știți de ce? A făcut înot pe vremuri, deci știe ce și cum. Și-n afară de asta, ca o glumă i-aș spune că sunt rechini în apă. Și le place cărnița de ungur…

Ciclist – Vlad Dulea. Păi să nu bage Vlad viteză-n pistoane? Să facă de rușine BlogalInitiave-ul? Imposibil așa ceva. Va pedala mai ceva ca Lance Armstrong!

Alergător – Măria mea! Care pe vremuri alergam. Pe vremuri demult apuse.

Și alți concurenți ce-ar fi? Am avea-o pe Elly la alergat, și pe Refu la înot. Pe Elly o bate vântul, deci dacă suflu către ea, o azvârlu în urmă mult. Refu e mai gras ca mine. Să-l văd în apă! Deși focile-s grase… Să sperăm că nu ne face surprize… Alt înotător ar fi Paval. Care și el e mare-n burdihan! Deci na, la înotători sigur va câștiga Istvan!
tri treasure hunt
Alți concurenți nu cunosc. Deci eram asigurat de un loc fruntaș la alergare.

Și dezastrul s-a produs când s-a anunțat a patra echipă! Unde alergător e Vali Bosioc!!!

Cum naibii să alergă mă împotriva lui? Că abia fac 10 pași și el a făcut 3 kilometri? În plus am și vorbit cu el și-a zis că se antrenează intens, vrea să câștige. Singura șansă a mea ar fi să se antreneze prea mult și să facă febră musculară… Doamne ferește!
Pe deasupra, dacă vreți să vă faceți c-o pereche de bașkeți Asics, d-ăia, cei mai buni pentru alergat, participați la Tri-Treasure-hunt!

Deci, ce-i de făcut fraților? Ce fac eu? În 6 zile cât slăbesc eu și cât mă pun cât de cât într-o oarecare formă aptă de concurs?

Uite la ce mi-ar fi bună rulota. M-aș sui în ea frumos și-aș băga viteză până la 200 de metri de finiș. Apoi aș trece linia de sosire lejer. Primul!

Comments

comments

17 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
VINE,VINE RELAXAREA!…

Bucurie-n toata tara,floricele pe campii,hai sa le adunam copii!Da,asa spune cantecul,asa o dorim cu totii, dar si guvernantii nostri cei...

Vitraliile – o idee geniala pentru o casa moderna

Interesante si atragatoare, vitraliile constituie o alegere tot mai frecventa privind personalizarea spatiului personal. Le intalnesti tot mai frecvent in...

Despre muzică

Ieri ziceam ceva despre Nemuritorul, alte dăţi am tot vorbit de filme, filme de groază sau filme porno. Vedeţi şi...

Close