Webstock 2015 – tentativa de live blogging

Am ajuns la Webstock si anul acesta, culmea, chiar de la prima ora. Asta după ce in anii precedenți întârziat, ajungând in jurul pranzului. Nu am fost in stare sa-mi încarc tableta, așa ca aceste rânduri le scriu de pe iPad-ul lui Cristi Iosub. Ma fascinează iPad-ul asta, sincer. Camera face poze frumoase, tastele sunt mari, iar touch-ul este instantaneu.

Vreau sa va povestesc puțin despre a 8-a ediție Webstock. S-a început cu glume. Pai dacă ii pui pe Manafu si Chinezu sa țină o prelegere împreuna, se duce naibii tot… In sensul bun! Chiar si astativul de Chinez face venerabila vârsta de tot 8 ani de blogging, aceasta frumoasa meserie. Ma așteptam sa dau numai de scortosi, însă gluma e la ea acasă. Acum, de exemplu, ne este prezentat ultimul videoclip Vunk. Pentru cine e fan, sa-i văd cu lacrimi in ochișori, cântecul vrea sa fie tristul, de dragoste si fluturași, numai eu ma gândesc la un Nile, Benediction sau Kataklysm!

image image

Printre sponsorii evenimentului sunt Vodafone, Farmec, Enel si mulți alții. Telefonul oficial al eventului este LG 4, un telefon superb.

Enel a pus la dispoziție stand unde îți poți încarcă telefonul, cu 8 sertărașe cu cheie, 4 pentru android si 4 pentru terminale Apple.
image

Revin cu info si poze noi. Am reușit chiar sa pun textul justifice. Pozele sunt făcute cu iPadul.

 

Comments

comments

6 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cât mai durează rahatul ăsta cu jihadiștii?

Tot citesc știri despre jihadiști. Isis, talibani, gaia să-i ia. Unele articole sunt făcute în genul "temeți-vă, că vă aruncă...

Salut cocalarule!

Salut cocalarule! Am auzit că ai luat la facultate într-un oraș mai mare. Iată câteva lucruri pe care trebuie să...

MOSTRE DE COMPORTAMENT!….

,, Ne- am captusit cu modele false, modelul omului care reuseste usor, care se descurca, care stie sa faca bani....

Close