5 motive pentru care sa alegi Scandic Vodka

Orice petrecere de adulti, bine pusa la punct, va avea bauturi alcoolice, care sa te binedispuna pe parcursul intregii seri.

Scandic Vodka este una dintre aceste bauturi pe care romanii o prefera, deoarece este un drink rafinat, de care te poti bucura in club. Poate fi servit sub forma unui cocktail sau simplu, cu gheata.

Scandic Vodka este produsul cel mai rafinat ce apartine de Scandic Distilleries, care are o traditie de 25 de ani in domeniul bauturilor alcoolice de calitate.

Motivul pentru care aceasta vodka este apreciata de catre tinerii care petrec in cluburi este simplu: Scandic Vodka este o bautura foarte convenabila la pret. In plus, o putem gasi in majoritatea magazinelor ce comercializeaza bauturi alcoolice, in sticle de 500ml, 700ml si la sticle de 2L. De asemenea, Scandic ofera posibilitatea de a cumpara aceasta vodka rafinata si la PET de 200ml si 500ml.

Pretul acestei bauturi este foarte convenabil si variaza intre 22 de lei si 28 de lei. In plus, avand o concentratie alcoolica de 37,5%, Scandic Vodka are taria necesara, dar si rafinamentul perfect, pentru a dezmorti orice petrecere, fara sa iti altereze starea de bine.

Iata cele 5 motive pentru care Scandic Vodka este in topul preferintelor tinerilor hip:

  1. Reteta pentru aceasta vodka este perfecta inca de la inceput, deci o poti consuma simpla, cu gheata sau lamaie;
  2. Pretul este foarte convenabil. Spre deosebire de alte produse Scandic Vodka, iti ofera tot ce ti-ai dorit la o bautura de acest fel. Calitatea si cantitatea sunt 2 elemente cheie;
  3. Poti sa faci o multime de cocktail-uri, chiar si acasa cu aceasta vodka. Cu un pic de informatie luata de pe internet, poti realiza cele mai consacrate long drink-uri si cocktail-uri realizate de catre barmani experti;
  4. Nu trebuie sa cauti mult pana cand ai sa gasesti o sticla. Fiind un produs autentic romanesc, probabilitatea ca vei gasi o sticla de Scandic Vodka pe rafturile oricarui magazin este destul de mare;
  5. Poti sa o cumperi si la PET. Chiar daca nu ai dispozitia sa petreci in club, dar ai pofta de o tarie inainte de somn, poti cumpara Scandic Vodka la PET de 200ml si 500ml.

 

Scandic Vodka este bautura care da tonul la orice petrecere, deoarece este pe gustul persoanelor cool, care stiu sa petreaca la fel de mult precum muncesc.

Bauturile marca Scandic fac parte din traditia romanului, cu dorinta de a se binedispune dupa o zi la munca. Ce modalitate mai buna poate fi de a-ti recapata buna dispozitie, decat un shot de Scandic Vodka alaturi de prietenii tai?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.