Acolo îți faci reclamă?

Până nu demult existau guri rele care îl blamau pe Blogatu pentru faptul că-și face trafic într-un mod cât de poate de aiurea: La accesarea unui site p0rn0, se deschidea și blogul lui. 1000 de unici? Nicio problemă, se uită lumea după p0rn0șaguri, mai ceva ca roșiile după soare.
Însă ieri am mai văzut una. O treabă (tot oltenească!) care mi s-a părut cel puțin deplasată.
Știți cum sunt comentariile acelea tâmpite cu “Vrei un venit suplimentar? Trimite mail cu datele tale la adresa gheorghe_ciumeguletzu_2001@yahoo.com și vei primi GRATUIT sfaturi pentru a te apuca de o nouă si plăcută îndeletnicire, unică în România, complet legală, din fața calulatorului“, pe care le vedeți cam pe orice site mai mult sau mai puțin respectabil de știri, la orice post?
Adică ceva de genul acesta:
lucru

Ceva de acest gen am văzut și ieri, însă nu pe site-uri de știri, ci pe pagina lui Klasus Iohannis de Facebook. Nu aș fi făcut altcva decât să trec cu privirea reclamele făcute în locuri nepotrivite, însă de data aceasta, persoana care-și făcea reclamă mi-e prieten. Damian Irimescu, fostul Neydamn, actualul Crețălău și-a făcut reclamă la un post de pe blog. Zicea el, știre de interes național! Anume că poți avea 1 Tera trafic de date pe cartela Telekom!

Știrea e interesantă, nu zic nu, însă locul și modul în care Crețălăul și-a făcut reclamă mi se pare puțin deplasat. E ca și cum ți-ai face reclamă la Cum să-ți repari furtunul de duș la un articol despre sterilizarea câinilor vagabonzi. Pe de-o parte consider că reclama e aiurea acolo, pe de altă parte îmi vine să-l felicit pentru inițiativă! Însă, tot SPAM se cam numește!
reclamă

Asta m-a făcut să mă gândesc nițel. Oare chiar îți dă Telekomul 1 Tera la cartelă? Sau, e corect făcută această reclamă?
Voi ce părere aveți? E OK sau nu acest gen de reclamă?

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.