Only in America

dreadlock-bananaÎn America, legenda spune că oamenii sunt proști. Eivdent, nu-i chiar OK să cataloghezi oamenii așa din prima. Nu dai nici tu dovadă de prea multă glagorie când declari că altul (un continent în cazul nostru) e prost.
O știre mai veche spunea că un tip a pierdut 300 de dolari la un joc. Nu vorbesc de cazino sau păcănele. Vorbesc de un joc la un bâlci. Trebuia să arunci o minge într-o găleată, fără ca mingea să sară în afară. Dacă pare simplu, doar pare. De fapt, jocul e construit în așa fel încât să nu poți câștiga!
Mă rog, gagiul cu pricina, supărat că a pierdut 300 de dolari la un rahat de joc din bâlci, a împins iar căruțul copilului (atenție, prostia se extinde, omul are urmași!) până acasă, a luat din seif toate economiile, adică 2.600 de dolari, s-a reîntors la bâlci și-a încercat să-și câștige cei 300 de dolari pierduți inițial. Asta deoarece voia să căștige un premiu care consta într-un X-box Kinect.

A câștigat! O banană cu dreadlocks și căciulă jamaicană. Atât. A, cei 26.000 de dolari pe care-i luase de acasă? S-au dus naibii, i-a pierdut și pe ăia! Supărat, a crezut c-a fost tras în piept și-a depus plângere la poliție.

S-a făcut anchetă etc., dar nu știu deznodământul, dacă cei cu bâlciul au fost arestați sau nu.

Cei de la CollegeHumor au zis să-l ajute pe bietul om. Așa că au zis că-i voi da ei cei 2.600 de dolari pierduți, în schimbul bananei, dacă postul lor va depăși 26.000 de likeuri. Iar dacă vor depăși 30.000 de like-uri pentru acel post, atunci îi vor da lui Henry Gribbohm (câștigătorul bananei de 2.600 de dolari) și un X-box Kinect.
Postul a primit 43.000 likeuri, iar omul s-a făcut și cu X-boxul dorit (pentru copii) și cu cei 2.600 de dolari înapoi. Minus… banana aia uriașă și inutilă. Detalii aici și aici

Și apropos, jocurile de la bâlci sunt mânărite! Iată dovada.

Am fost eu prea deplasat să-l consider prost? Nu, nu zic naiv, una e naivitatea, alta e prostia.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.