CAND ,,GAZ…LETAL” TOPESTE FCSB-UL!

 

A cincea înfrângere consecutiva pentru FCSB în Liga 1, cea mai dura dar si mai rusinoasa! ,,Unde pe lume ati mai vazut asa ceva?!”, se intreba uimit pana si fostul stelist Ilie Dumitrescu! ,,E un amatorism total, de curtea scolii sau de cel mai de jos maidan. Unde ati mai vazut vreo echipa de talia si nivelul FCSB-ului care acum sa fie la 13 puncte distanta de prima echipa clasata?!”

Aceeasi uimire si perplexitate i-au cuprins, intre multi, mult altii, si pe Dumitru Dragomir care, punand punctul pe I, a afirmat telefonic ,,La FCSB sunt 3 …credinciosi, dar acolo si diavolul isi baga coada. Sunt si fotbalisti buni care s-au terminat si ei. Nu inteleg ce se intampla pe acolo?!”

Ce as putea sa-i raspund eu, ca de altfel mai toti iubitorii fotbalului, decat ca responsabil de aceasta naucitoare situatie este chiar ,,nasul atotstiitorului, autorul ,,stivuitorului” (in loc de atotstiutorului), renumitul… berbant ,,fain ok” cum i se tot spune printre femei, actualului si mai vechiul puscarias, Cristi Borcea! Bogdan Arges Vintila, antrenor instalat de doua zile, nu a reusit sa îsi motiveze elevii si-si începe aventura cu o nota de 2. Niciun fotbalist al vicecampioanei nu a luat nota de trecere. Orice om cu mintea-ntreaga isi da seama ca la FCSB este vorba nu numai de o strategie total trasnita, ci si ca pentru ,,marele Becali” atotstiitorul de afaceri cu bani, singura activitate care-i ofera acum satisfactie, singura care l-a facut mare si tare si in care mai e implicat, este doar fotbalul. Fotbalul pe care l-a distrus si-l distruge dupa principiul neaos ,,Eu te-am facut, eu te omor”! Si-l omoara cu zile! Pe rand, cu emfaza-i bine cunoscuta s-a descotorosit (,,a scapat”, cum zice el ) de o multime de jucatori (si antrenori) valorosi, unii foarte cautati si curtati de diverse echipe cu nume si renume, cum era si ,,Steaua” pe vremuri, atunci cand domn’ Gigi ii spala masina lui Hagi!

Acum, cu fotbalisti de duzina, unii total straini de fotbal (chiar si mult laudatii Gnohere sau Tanase, specialist in a tot tine mingea pan-o pierde!) si-a adus… secund de la… manastirea Frasinei si atacant (polonez) de la schitul Darvari! Mai mult, a mai realizat o premiera:a ctualul zis antrenor, dl. Bogdan Arges Vintila, pana mai ieri antrenor la copii de 9 ani, a devenit peste noapte antrenor de fotbalisti de milioane! Rar si greu de vazut sau chiar si de auzit de asa ceva! Si atunci de ce sa ne mai miram ca usor, dar sigur, FCSB-ul se va duce pe Arges la vale, pana-n B! Un Beee, ca oile patronului,care tot spune si spera-n calificare (e vorba de Cupele europene). As dori-o si eu, m-ar si bucura, dar…mai stii?!

 

Marc Ciubotaru

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.