Cand o nenorocire nu vine niciodata singura

Nenorocirile nu vin singure, ci se atrag intre ele si cad pe capul omului, incat acesta nu stie care este cea mai puternica lovitura. Zilele trecute am vazut la medicul de familie o doamna care plangea de dureri. Iesise din spital abia operata sa ia trimitere de la medicul de familie sa nu plateasca interventia, iar asistenta o certa fiindca sotul acesteia tocmai plecase in Anglia cu contract de munca si in opinia ei, adeverinta de asigurare medicala nu prea avea acoperire.

Parea o copila neajutorata, asa slaba cum era si cum mergea nesigur pe picioare, sprijinindu-se de pereti sa nu cada fiindca nu se refacuse de loc dupa interventia chirurgicala dificila. O priveam cu duiosie si ma gandeam cum s-ar descurca ea, daca el ar avea un accident cumplit si ar muri acolo? Ce as face eu sa fiu operata, abia iestita din spital si cineva sa ma anunte ca omul in care aveam incredere si care ma ajuta a murit in strainatate?

O persoana operata de cateva zile trebuie sa stea in par sa se refaca, dar exista firme cu experienta in repatriere decedati Cum ar putea sa calatoresca zile si nopti, sa isi aduca mortul acasa, persoana care tocmai a fost taiata pe abdomen cu bisturiul sau cu laserul? Are ea putere sa prinda de sicriul greu si sa il ridice?

Poate sta in picioare pe la usi sa obtina actele de repatriere?

Nenorocirile se atrag una pe cealalta cu viteza luminii, iar mortul nu mai poate astepta. In schimb, firmele ce ofera servicii complete de repatriere decedati Anglia isi fac datoria pe deplin.

Cel abia iesit din spital primeste consiliere gratuita telefonic si pana sosesc profesionistii cu sicriul sigilat, pregatit de inmormantare, are timp sa se refaca sa il conduca pe ultimul drum pe cel drag.

Specialistii de la pompe funebre stiu exact ce trebuie sa faca pentru:

-finalizarea dosarului de repatriere inainte de a porni pe drumul intoarcerii in tara

-punerea in cele doua sicrie a unui trup curat, impecabil si corect imbalsamat. Imbracamintea este trainica si eleganta, lenjeria pentru sicriul in care mortul este asezat direct fina, capacele de la sicriu conform normelor europene.

-manipularea si transportul decedatului.

Cand o nenorocire nu vine niciodata singura si abia iesit din spital te confrunti cu moartea unei persoane foarte dragi si apropiate, apeleaza la firma de pompe funebre!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.