Yzzy Mobile, locul în care ai parte de vanzari telefoane second într-o stare recondiționată și un preț pe măsură

Telefonul mobil este un accesoriu indispensabil în timpurile noastre. Cu o husă colorată – dacă ești genul extrovertit – sau cu una clasică neagră, pentru a-i păstra designul, acestea variază de la proprietar la proprietar. Tindem să le protejăm pentru a avea parte de ele cât mai mult timp.

Dar atunci când acestea nu mai rezistă și cedează, trebuie să ne orientăm către un telefon nou. Pe principiul un necaz nu vine niciodată singur , acest lucru se întâmplă când nu prea stai bine cu economiile. Așadar, ce faci în acest caz? Îl duci la reparat, dar îți dai seama că te costă mai mult să-l repari decât să-ți iei unul nou.

Ei bine, Yzzy e aici ca să salveze ziua. Se ocupă cu vanzari telefoane second și dispune de o gamă variată de produse.

Modele cunoscute la prețuri accesibile

E la modă să porți haine realizate din materiale sustenabile, deci de ce n-ar fi ok și în cazul telefoanelor? Yzzy îți zice că da. Aici găsești telefoane second hand la prețuri avantajoase. Având o gamă ce cuprinde modele de telefoane Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi etc, ai de unde alege modelul preferat.

Procesul este unul simplu și sigur. Vii cu telefonul vechi la aceștia sau îl trimiți la sediu, un specialist îl verifică și îți comunică mai departe ce trebuie să faci. Pe durata întregului proces, un specialist din echipa Yzzy va păstra legătura cu tine constant, pentru a avea o comunicare cât mai directă.

Poți achiziționa un telefon recondiționat dând o diferență de bani, pe lângă telefonul vechi.

Îți poți verifica chiar tu telefonul pe site-ul Yzzy

Cum nu sunt acceptate telefoane furate sau cele ce prezintă un anumit risc de blocare, poți verifica tu acest lucru. Pe site-ul lor yzzy.ro ai disponibilă această funcție. În acest fel, procesul este simplificat și tu ești mai aproape de telefonul mult dorit.

Chiar dacă aceste telefoane au o etichetă second-hand, sunt la un nivel optim și nu prezintă caracteristici de care te-ai putea îngrijora. Acestea sunt supuse unor procese de verificare și reparare de către specialiști cu o experiență în domeniu. Dă o șansă unui astfel de telefon, iar Yzzy îți garantează că nu îți va părea rău. Să ai un device de acest gen este cool, și în același timp smart.

La Yzzy găsești și tablete la un preț competitiv. Gama lor se înmulțește pe măsură ce clienții prin încredere și se conving de calitatea device-urilor, așa că nu ezita să te interesezi de oferta lor, chiar dacă telefonul tău încă funcționează.

În plus de asta, aici ai oportunitatea de a-ți achiziționa în rate telefonul printr-un credit TBI. La achiziționarea unui telefon, primești garanție 1 an pentru eventualele defecțiuni tehnice, pentru ca tu să fii asigurat în caz că întâmpini anumite dificultăți.

Transportul și returul sunt gratuite de fiecare dată. Livrarea se face prin plasarea produsului către curier chiar de către echipa Yzzy. Acesta este ambalat corespunzător, pentru a ajunge în condiții optime pe mâna ta.

Contact:
0761 053 053
contact@yzzy.ro

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.