Cat costa serviciile unei firme de tractari in Timisoara?

Vrei sa transporti o masina sau un utilaj si vrei sa afli cam ce costuri percepe, in medie, o firma de tractari in Timisoara? Sau poate ai dat repede un search pe Google dupa “pret tractare auto” si vrei sa vezi cam cat trebuie sa platesti pentru un serviciu de remorcare in functie de distanta parcursa. Atunci esti in locul potrivit. Pentru ca am analizat majoritatea serviciilor de tractari din Timisoara si in articolul acesta vei gasi sumarul rezultatelor noastre.

Mai exact, vei descoperi:

  • Cat costa o tractare auto in Timisoara
  • Care este pretul pe km pentru o tractare auto in Timisoara si in afara orasului
  • Cum sa alegi firma de tractari potrivita
  • Si la ce sa fii atent atunci cand alegi un serviciu de remorcare

Sa incepem!

Cat costa o tractare auto in Timisoara

Preturile pentru serviciile de tractari auto din Timisoara pornesc de la 50 de lei si pot ajunge pana la 200 de lei. Unele firme percep o taxa fixa, indiferent de distanta in interiorul Timisoarei. Majoritatea firmelor, in schimb, negociaza pretul in functie de distanta. 

Cum este mai bine: pret fix, indiferent de distanta sau pret negociabil?

Negocierea poate parea atractiva. Pentru ca probabil speri sa obtii un pret mai bun decat cel ofertat initial. Insa trebuie sa stii ca cei de la firmele de tractari sunt foarte buni negociatori. Acestia fixeaza pretul astfel incat la final sa platesti la fel de mult (daca nu chiar mai mult decat daca ti s-ar comunica un pret fix). Spre exemplu, nu te astepta sa obtii un pret de 40-50 de lei doar pentru ca distanta este de 3-4 km.

Care este pretul mediu pentru o tractare auto in Timisoara?

Aproximativ 150 de lei pentru autoturisme. Preturile pentru SUV-uri sunt cu aproximativ 20% mai mult decat cele pentru autoturisme. Iar pentru transportarea microbuzelor si a utilajelor grele va trebui sa scoti din buzunar peste 250 de lei (in medie).

Cat costa o tractare auto in Timis (sau in afara Timisoarei)

Tariful pentru tractarile auto externe este de aproximativ 3 lei per km, dar acesta variaza in functie de:

  • Firma de tractari
  • Distanta parcursa – de obicei obtii un pret mai bun pentru distante mai mari
  • Tipul de autovehicul – microbuzele si utilajele costa mai mult

Cum sa alegi firma de tractari potrivita

Atunci cand contactezi o firma de tractari din Timisoara sau de oriunde din tara, ai grija la urmatoarele aspecte:

1) Intreaba care este pretul final al serviciului de remorcare. Chiar recent a fost un caz in care o firma de tractari din Timisoara percepea o taxa ascunsa pentru incarcarea masinii pe platforma auto. Aceste taxe nu doar ca nu ar trebui sa existe, dar daca exista, ar trebui specificate de la bun inceput. De aceea, ca sa eviti astfel de situatii, este mai bine sa intrebi care este costul total pentru tractare.

2) Firma de tractari ar trebui sa te intrebe distanta parcursa. Daca nu, specifica tu. In mod normal, acestia ar trebui sa te intrebe de unde si pana unde doresti sa transporti masina sau utilajul. Daca nu te intreaba, specifica tu acest aspect. Asta ca sa eviti sa te trezesti cu costuri suplimentare pentru ca “distanta a fost mai mare”.

3) Specifica starea masinii. Nu toate platformele auto sunt dotate la fel. Spre exemplu, o platforma auto simpla, nu poate recupera masinile care au suferit accidente mai grave in afara partii carosabile. Si atunci risti sa astepti o jumatate de ora sau poate chiar mai mult dupa o platforma si sa nu te poata ajuta odata ajunsi la fata locului.

Pe scurt, cum alegi o firma de tractari auto

O firma de tractari serioasa va dori sa te ajute. Iar ca sa te poata ajuta, trebuie sa afle cat mai multe despre situatia ta si a masinii tale. Adica, vor dori sa stie distanta, starea masinii si asa mai departe. Acestea sunt primele semne ca o firma de tractari este serioasa sau neserioasa. Apoi va trebui sa fii atent la felul in care se comporta cu masina ta. Aici, din pacate, nu ai de unde sa stii decat la fata locului. Trebuie sa fii atent ca soferul sa se poarte cu grija cu masina ta. Daca masina ta este mai joasa, spre exemplu, acesta ar trebui sa puna ceva sub rampa de incarcare pentru a face urcarea cat mai lina si pentru a evita eventuale pagube la bara. De asemenea, autovehiculul ar trebui asigurat la toate cele 4 roti. Nu accepta sa transporti masina fara o asigurare potrivita!

Iar daca ai nevoie de servicii de tractari Timisoara, avem si o reducere pentru tine

Cei de la Lotzi Tractari Auto Timisoara au o reducere speciala pentru cititorii acestui blog. Tot ce trebuie sa faci atunci cand ii suni este sa mentionezi codul LOTZITRACT30 si beneficiezi de un pret cu 30% mai mic. Mai jos ai toate informatiile unde ii poti gasi:

Lotzi Tractari Auto Timisoara

Stuparilor 45A, Timisoara 300261

www.lotzi-tractari.ro

Telefon: 0720 493 602

Orar: Luni – Duminica, Non Stop

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.