CE FRAZE VOR SA AUDA BARBATII?!…

Mereu se spune ca femeile au nevoie mai intotdeauna sa le fie confirmata iubirea. Au nevoie de cuvinte dulci,de complimente, de siguranta ca barbatul de alaturi este iubitor si pregatit s-o apere în orice moment.Dar,zic si ma intreb eu,de ce credem ca barbatii nu au nevoie de acelasi lucru?! Ce fel de barbat vor femeile sa aiba alaturi?!Majoritatea cred ca vor raspunde în felul urmator: un convorbitor interesant, iubitor, grijuliu, pasional etc.Dar ,se stie,ca si barbatii sunt destul de dependenti de ceea ce aud de la femeile lor. În zilele triste, este insa foarte important sa nu te pierzi în rutina.Cuvintele dumneavoastra,doamnelor femei, îl pot face zeu, sau îi pot aduce suferinta. Totul depinde de atitudinea pe care o aveti fata de el. Ce credeti ca îsi doreste sa auda de la dv?!
Asa ca,pentru aflare si elucidare,va propun (asa cum va promitea in precedentul articol),câteva fraze,nu dogmatice sau litera de lege,ci doar care vor suna pentru barbatul fiecareia dintre dv. ca o muzica frumoasa:

CUM TE SIMTI?

Variante de raspuns: Cum pot sa te ajut? Ce vrei acum? Ce ti-ar face placere?El ,barbatul,îsi doreste sa ai grija de el. Astfel îi dati de înteles ca pentru dv. conteaza starea lui emotionala pozitiva

.

MA SIMT ÎN SIGURANTA ALATURI DE TINE…

Variante de raspuns: Ai rezolvat problema foarte usor.Sunt încântata de capacitatile tale. Mi-ai luat o greutate de pe umeri.Nu ai fi reusit singura. Ai facut un mare lucru pentru mine.Când un barbat va iubeste, el vrea sa va simtiti confortabil alaturi de el. Lasându-l sa înteleaga ca eforturile lui nu sunt zadarnice, îi inspirati sa devina din ce în ce mai bun.

EU TE SUSTIN.

Variante de raspuns: Ma mândresc cu tine.Cred în tine.Sunt sigura ca poti. În orice caz sunt alaturi de tine.Nu-mi pasa ce cred altii.În ochii mei esti cel mai bun!

TE DORESC…
Ma aprinzi.Când faci asa, îmi pierd controlul.Atinge-ma aici . Unde am ramas data trecuta?Barbatilor le place sa fie doriti.

 

MULTUMESC!

Îti sunt recunoscatoare.Nu am cuvinte…Ai facut totul foarte bine. Orice barbat îsi doreste ca munca lui sa fie apreciata. Demonstreatii ca este cel mai important pentru tine.

.

TE IUBESC.
Te iubesc când zâmbesti. Iubesc mâinile tale.Îmi plac îmbratisarile tale. Iubesc sa te privesc când faci ceva. Ador vocea ta. Când ii spuneti ca -l iubiti, vi se adreseaza cu inima. Si inima lui va va raspunde…

.

Asadar, daca vreti totusi sa-i demonstrati barbatului(sot,prieten,amant etc) cât de mult înseamna pentru sufletul dv., aplicati toate aceste fraze pe care vi le-am oferit acum . Rezultatele se vor vedea cu ochiul liber,iar armonia cuplului va spori pe zi ce trece.


Marc Ciubotaru

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

..

 

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.