Joia cu filme

Filmele.
Ne plac tuturor. Și vorbesc de filme artistice, nu de filmulețele de pe youtube. Așa că joia va fi cu filme. De azi înainte în fiecare joi, prezint 3 filme văzute.

Încep cu Skyfall.
James Bond ăsta, Supermanul zilelor noastre.
Filmul a fost extrem de simplu. Fără niciun efect special. Nimic din drăcoveniile cu care eram oșinuiți.
Nu tu mașină care să arunce flăcări, ulei, cuie, pioneze, nu tu butoane ascunse, nimic. O mașină simplă, veche. Aston Martin DB5.
Nimic special.

Apoi pistolul ăstuia. Un Walther PPK. Care oricum arată oribil. Acu era ceva inginerie în el. Era cu leduri nene. Cică numai la anumite amprente funcționează. Adică dacă pune un vrăjmaș mâna pe el, nu poate trage și e bun doar de aruncat.
În rest filmul chiar mi-a plăcut. Împuscături cât cuprinde, fără să fie ceva foarte ingenios ca MacGyver la mijloc. Doar pac-pac.
Mă bucur c-a crăpat baba aia. Și-așa n-o mai suportam de la filmul trecut.

Și blonduțul chiar mi-a plăcut în filmul ăsta. Nu știu, așa neras arăta a bărbat, față de cum arăta până acum. Nu-mi place neam actorul. De niciun fel. Dar în Skyfall l-a prins rolul.

E omul împuscat în piept cu un glonț special. Stă luni cu fragmentele în el și n-are nimic. cu toate că era glonțul tratat cu uraniu, cu titan și semi-țușplinghen sărăcit… Mă rog, n-a avut nimic. Dar la început îl împușcă și negresa. Că așa i-a dat baba ordin, să tragă, chit că n-avea țintă sigură pe bandit. Și trage-n 007 care cade-n apiță, îl ia cascada, și-l duce hăt departe. De după aia era pe malul mării.
Numa că rana aia n-o s-o arate în film. Cică doar a fost împușcat. N-a murit, nu nimic. I-o fi tras cu bilă de cauciuc?
Cel mai mult mi-a plăcut insula aia părăsită.
Pe scurt, e o insulă numită Hashima, care a fost creată pentru mineri. A fost populată între 1887 și 1974. Din 2009 este deschisă turiștilor. La fel cum e și cu Pripiatul…
hashima-1hashima-12hashima-16hashima-17

Wreck it Ralph.
wreck-it-ralph1O animație comică. Nu știu dacă există și altfel de animații, în afară de comice. a, Albă ca Zăpada e altă poveste…
Ralph, un dărâmător de bloguri blocuri, se satură după 30 de ani să fie băiatul rău, așa că intră în alte jocuri, ca să câștige o medalie. Așa va primi aplauzele celorlalte personaje din joc.
Ideea fosrte bună, realizarea excelentă. Plus că am râs cât s-a putut, la unele faze chiar am pus stop să nu mă sufoc de râs.
Merge de văzut cu gagica într-o după amiază, cu toate că nu excelează la niciun capitol.

Apoi am văzut cred că cel mai idiot film făcut în ultimii 5000 de ani.
The 25 Reich. Băi, o chestie de te doare mintea în colțurile înguste.
O echipă de soldați americani a fost trimisă în australia ca să prindă 2 pume, mascote ale armatei. Un camion a avut un accident și le-a pierdut.
Tot filmul are numai 5 actori. Ăștia merg p-acolo pe munți și casă după ei o cutie imensă. Care cică e un transmițător se semnale acustice pentru pume.
Dar de fapt, aia era o mașină a timpului. Și din 1943 ăștia se pomenesc cu 50.000 de ani înainte. Ca să descopere un OZN, iar unul din soldați să declare că e colonel, să-i oblige pe ăștia să care prin munți mașina timpului, fară ca să le zică ce mama naibii e aia.
Apoi colonelul ăla se urcă în OZN și pleacă, înaoi în viitor.
Ăștia rămași repornesc mașina timpului și ajung în 2243. Acolo află că Terra era condusă de roboți naziști.
Unul din soldați trece de partea nemților, e transformat în robot și-l violează anal pe căpitanul echipei… Și cu asta cred că am spus tot.
Atât de tâmpit a putut să fie filmul ăsta… încât mi-a plăcut!
Se termină cnd OZN-urile fasciste pleacă prin galaxie și prin cele 25 de dimensiuni (?!), vrând să-I ia locul lui Dumnezeu.

Comments

comments

10 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.