Concurs cu folii de protecție!

Am acum un concurs foarte frumos, organizat de Husafolieprotectie.ro, în care veți primi următoarele premii:
Locul 1 – 100 lei
Locul 2 – 50 lei
Locul 3 – 50 lei

Locul 4 – 50 lei

Ce va trebui să faceți este să scrieți un articol de 250-300 cuvinte în care să alegeți brandul pentru care doriți să faceți articolul (de exemplu folie sticla securizata pentru allview, pentru samsung etc.). cuvintele cheie din articol vor fi folie sticla securizata și tempered glass, iar linkul va fi http://husafolieprotectie.ro.
s4
De exemplu, pentru Lenovo A536, folosiți linkul http://www.husafolieprotectie.ro/folie-sticla-securizata-lenovo-a536-tempered-glass-0.18mm-protectie-9h_2062. În plus, fiecare câștigător va primi o folie de protecție pentru telefonul dorit.

Pentru vizitatorii blogului, extragem câte o folie de sticla securizata o dată la 3 zile. Trebuie doar să:
– dați like paginii de facebook HusaFolieProtectie;
– intrați în grupul de anunțuri

Unde să postați linkul către folia de pe site pe care vă doriți s-o căștigați, împreună cu câteva cuvinte despre avantajele unei asemenea folii pentru smartphone-ul dvs.
– să dați share la postarea dvs. de pe grup.

Premiile se extrag în felul următor:
– premiul pentru blogeri se va extrage o dată la 2 saptamani, în următoarea ordine: locul 4, 3, 2 și 1
– pentru vizitatori: câte o folie de sticlă la 3 zile, cu excepția zilei de duminică, deci astfel: luni și vineri vor fi oferite cate o folie de sticla securizata,

REGULI – articolele înregistrate în concurs trebuiesc validate ori pe pagina noastră de facebook ori pe blogul Francisc;
– pentru câștigarea unei folii, trebuie să folosiți nume real pe facebook, precum și share-ul să fie prezent pe pagina noastră – foliile de sticla se vor expedia gratuit prin posta romana -în cazuri exceptionale când folia câștigata nu este pe stoc se va lua în considerare un termen maxim de livrare de 14 zile.

Succes!

Comments

comments

3 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.