Consult optometric gratuit si rame diverse – iata ce veti gasi in cadrul magazinelor EXPERTOPTIC

Sanatatea ochilor este esentiala, mai ales in aceste vremuri cand petrecem majoritatea timpului cu ochii in ecrane. Acele 8 ore petrecute la munca si inca cateva acasa, cand vrem sa ne relaxam, pot favoriza aparitia unor simptome ce nu trebuie neglijate. Ochi rosii, vedere incetosata sau durerile de cap crunte, aceste cateva simptome ne pot face sa ne programam de indata la un control oftalmologic.

Cu cat ne programam din timp, cu atat putem depista aceste probleme si putem lua masuri, daca este cazul. Un lant de magazine de optica medicala orientat catre nevoile dumneavostra este EXPERTOPTIC. Aici serviciile sunt unele complete, incepand de la consultul gratuit pana la configurarea ochelarilor de vedere, de soare sau alegerea lentilelor de contact.

EXPERTOPTIC dispune de 6 magazine in 5 locatii. Suceava, Botosani (2 locatii), Falticeni, Roman si ochelari de vedere Radauti. Avand locatii echipate cu dispozitive moderne, consultatul nu dureaza mult si se poate realiza pe loc. Veti sti de indata care va sunt valoriile dipotriilor si daca este cazul sa purtati ochelari de vedere.

Consultul o data la 6 luni – recomandat

Specialistii recomanda un consultatie oftalmologica o data la 6 luni, chiar daca simptomele nu sunt chiar asa accentuate. Este bine sa stiti din timp daca aveti o vedere buna sau daca aveti nevoie de un nou “accesoriu” si anume ochelari de vedere. Dupa primirea retetei, va veti putea indrepta catre alegerea unor lentile si a ramei tot in cadrul magazinelor EXPERTOPTIC.

Din cauza lipsei de timp sau chiar a bugetului, de cele mai multe ori uitam de ceea ce este cu adevarat important si anume ca sanatatea noastra este prioritara. Cu cat depistam problemele la timp, cu atat le putem tine sub control sau trata definitiv, dupa caz.

O vizita in cadrul magazinelor EXPERTOPTIC nu are cum sa va dauneze. Veti intalni aici presonal menit sa va ajute si va ghideze catre desfasurarea consultului, cat si in alegerea lentilelor si a ramelor.

Lentile si rame de la branduri cunoscute, la EXPERTOPTIC

Gama de unde puteti alege aceste produse este una diversa, atat in ceea ce priveste lentilele, cat si ramele. Interoptik, Rodenstock, acestea sunt cateva dintre marcile recunoscute pentru producerea unor lentile calitative. Acestea pot avea incorporate diverse filtre care va ajuta sa aveti o vedere clara: fotocromatice, cu filtru impotriva luminii albastre, bifocale sau progresive.

Cat despre rame, acestea vine de branduri populare recunoscute la nivel international. Vogue, Furla, Police, Nina Ricci, Ray Ban si lista poate continua. Este indicat sa alegeti o rama care va pune in evidenta trasaturile fizice, care va pune in valoare chipul. Veti purta ochelarii de vedere zilnic, deci trebuie sa va ganditi la ei ca la un accesoriu.

Specialistii EXPERTOPTIC se pot ocupa si de ochelarii care vi s-au rupt sau cei care au nevoie de anumite modificari. Suruburi lipsa sau inlocuire de pernite, acest lucru variind de la caz la caz. Tot la EXPERTOPTIC veti gasi servetele de sters ochelarii, cat si solutii anti aburiri pe care sa le folositi la nevoie.

Programati-va online la o consultatie!

Accesand pagina oficiala expertoptic.ro veti putea sa va programati la o consultatie intr-o locatie apropiata de domicilul dumneavoastra. Este bine sa stiti din timp daca este cazul sa purtati ochelari de vedere si care va este dioptria. Personalul specializat din cadrul EXPERTOPTIC va poate ajuta cu sfaturi si recomandari pentru a investi bani intr-o pereche sigura si totodata durabila.

Date de contact:
Suceava: 0740 952 952
Botosani 1: 0744 754 754
Botosani 2: 0755 538 538
Radauti: 0747 750 750
Falticeni: 0751 341 341
Roman: 0755 589 589

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.