Cristalele, o sursă de energie?

Site-ul universulcristalelor.ro vă oferă o gamă variată de cristale și pietre semiprețioase în diverse forme, care le sporesc proprietățile. Acestea au efecte benefice asupra corpului uman și ar trebui să învățați compatibilitățile lor cu zodia în care v-ați născut și să le folosiți în scop terapeutic. Cristaloterapia și pietrele norocoase sunt niște domenii fascinante.

La universulcristalelor.ro vi se oferă diferite cristale și pietre semiprețioase pe zodii. Produsele comercializate sunt destinate atât persoanelor pasionate de spiritualitate, a celor care caută remedii prin cristaloterapie, cât și celor care doresc niște bijuterii deosebite. Garantat găsiți prețuri competitive precum și tot suportul necesar.

Cu timpul, veți cunoaște efectele și proprietățile pietrelor semiprețioase, veți afla cum să le stăpâniți și să întelegeți compatibilitatea lor cu zodia și caracteristicile dvs. Trebuie să știți aproape totul despre zodii si pietre norocoase pentru dvs.

În plus, acest magazin vă oferă și niște avantaje: în cazul în care cumpărați un colier mixt rubin, safir, smarald, sau un colier mixt cu turmalină, primiți gratuit un set de cercei cu ametist în valoare de 25 lei.
pandantiv-malachit-25-lei-1000x1000
Între categoriile de produse comercializate de site-ul universulcristalelor.ro se găsesc, între altele:

Clustere cristale – Clusterului i se mai spune druză sau floare de mină. E un conglomerat cristalin, un mănunch de cristale care cresc împreună, valoros în ştiinţele ezoterice şi în terapia cu cristale. Clusterele sunt adevărate emițătoare de energie, aparate naturale care convertesc energia telurică, densă şi greoaie, în ceva util, plăcut şi cu proprietăți curative. La universulcristalelor.ro costă între 10 și 200 lei.

Vârfuri cristale – Aceste cristale sunt folosite frecvent în scopuri terapeutice. Plasate pe cel de-al treilea ochi, cristalele cu dublu vârf pot amplifica telepatia. Prețul lor variază între 3 și 100 lei.

Bijuterii – Se știe că femeile iubesc bijuteriile, iar cele din pietre semiprețioase și cristale sunt primele lor opțiuni când doresc să-și achiziționeze accesorii. Universulcristalelor.ro oferă o variată gamă de bijuterii simple și sofisticate, elegante, rafinate, care costă de la 12 la 250 lei.

Cristalele – Sunt foarte multe și au prețuri variate, între 2 și 240 lei. Terapia cu cristale este recunoscută și apreciată aproape peste tot în lume.

Zodii – Fiecare semn zodiacal e coordonat de planete diferite, astfel încât există afinități pentru pietre prețioase sau semiprețioase specifice. Iată ce pietre se potrivesc fiecărei zodii:

Berbec – Diamant, pentru noroc și sănătate, ametist pentru activarea răbdării și smarald pentru protejarea de evenimente negative.
Taur – Smarald, pentru ridicarea respectului de sine, cuarț roz pentru noroc, lapis lazuli pentru conectarea cu eul interior.
Gemeni – Agat pentru vindecare, turmalină pentru concentrare și citrin pentru ridicarea stării de spirit.
Rac – Perlele ajută la întarirea înțelepciunii, piatra lunii limpezește mintea, iar peridotul vindecă de depresii și anxietăți.
Leu – Rubinul mărește generozitatea, topazul limpezește mintea, iar ochiul de tigru crește intuiției.
Fecioară – Safirul ridică starea de spirit, ametistul reduce stresul, iar carneolul crește încrederea de sine.
Balanță – Opalul crește creativitatea, peritodul comunică dorințelor eului interior și jadul echilibrează finanțele.
Scorpion – Onix conștientizează abilităților fizice, perlele negre echilibrează starile de spirit și granatul reduce infatuarea.
Săgetător – Turcoazul echilibrează temperamentul, topazul păstrează calmul și cuarțul echilibrează natura lor duală.
Capricorn – Obsidianul ajută la creșterea flexibilității, granatul conferă căldură socială, iar safirul mărește intuiția.
Vărsător – Ametist pentru flexibilitate, chihlimbar pentru vindecarea rănilor emoționale și hematit pentru reducerea infatuării.
Pești – Heliotrop pentru stabilitate, acvamarin pentru sporirea atenției și opal împotriva dependențelor.
titan-a-180-lei-1000x1000

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Sunt în urmă cu tehnologia…

Ieri m-am întâlnit cu niște colegi din blogosferă la un eveniment foarte mișto, numit One World Romania, despre care voi...

Gata treaba

Cu ajutorul lui Stilizer am băgat butoane de twitter şi facebook. Din alea cum are toată lumea. Să nu mai...

DE CE JIGNESC UNELE PERSOANE?!…

Asta m-am intrebat si eu.Nu odata,ci mereu.Din nefericire,la acest capitol noi,romanii ,suntem(cred) printre fruntasi!Sa fie oare stresul de vina sau...

Close