Descoperă modelele de picturi pe numere 2023 la Pictorulfericit.ro

În ultimii ani, pictura pe numere a devenit o activitate tot mai populară, fiind o metodă excelentă pentru a petrece timpul liber și pentru a-ți dezvolta abilitățile creative. Din acest motiv, am ales să îți prezentăm astăzi kiturile de pictură pe numere de la pictorulfericit.ro.

Colecția de modele de picturi pe numere 2023 de la Pictorul Fericit include o varietate de opțiuni ca tematică, de la peisaje naturale la portrete sau imagini abstracte. Kiturile de pictură pe numere au în componență toate cele necesare pentru a picta de îndată. Asta înseamnă:

  • Pânza de bumbac 100%, tratată cu strat de grund, deci pregătită și gata să fie utilizată. Aceasta are și șasiu din lemn inclus și ca dimensiune vorbim despre 40×50 cm.
  • Set pensule, cu fir sintetic, de mărimi diferite. Adică trei variante potrivite pentru a picta tot tabloul.
  • Setul de culori acrilice, ce corespund unor numere, înșiruite pe pânză. Practic corespondența aceasta te ajută să pictezi corect. Culorile nu trebuie diluate, pot fi utilizate direct din recipientele în care vin puse. Plus, sunt cantitate suficientă pentru a finaliza tabloul și pentru a face și retușuri.

Accesibile ca preț, variate ca tematică

Unul din avantajele acestor kituri de pictură pe numere este faptul că au preț accesibil, astfel încât oricine poate să se bucure de această activitate creativă. De asemenea, acestea sunt potrivite pentru toate vârstele și nivelurile de experiență, ceea ce le face o alegere excelentă pentru o activitate de familie sau pentru o activitate de grup.

Atunci când va fi ales kitul dorit, în pagina pictorulfericit.ro există și mențiunea nivelului de dificultate. Chiar dacă vei dori să îți exersezi și dezvolți abilitățile, încercând și ceva mai dificil, ca primă experiență alege pe cele cu nivel redus. Desigur că, în tot acest proces, vei aprecia nu doar rezultatul final al tabloului perfect, ci și experiența în sine până acolo. Adică te vei bucura de fiecare oră de pictat, pentru că te va relaxa și te va ajuta să te simți excelent, rupt de realitate și încântat de culorile ce se aștern pe pânză. Plus, să nu uităm de satisfacția personală de a fi realizat un tablou complet, cu efort propriu. Click aici pentru picturi pe numere.

Pictorulfericit.ro oferă o varietate de modele de picturi pe numere 2023, ce se potrivesc tuturor gusturilor și preferințelor. Alege tematica cu nuduri sau reproduceri după tablouri celebre. Alege să pictezi un peisaj din frumoasa Românie, Bucegii sau Cetatea de Scaun de la Suceava. Descoperă și tematica inspirată din creațiile pictorilor români sau nu, ce au la bază viața simplă a țăranului modest. Țigancă din Ghergani sau Femeie cosând sunt doar câteva exemple aici.

Toate kiturile au preț fix. Transportul este rapid și cu acoperire națională. Așadar, nu întârzia să comanzi acum un kit de pictură pe numere de la pictorulfericit.ro. Încearcă această experiență creativă minunată și bucură-te de tablouri perfecte, amintiri ce țin o viață!

Contact:

Str. Mărășești, 22A, Suceava

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.