Drepturile omului aparate de Casa de avocatura Grigoriu

Poate ca sintagma „nedreptate judiciara” este un oximoron, cu toate acestea exista oameni care au suferit enorm din cauza ei. Justitia este sinonima cu dreptatea, cu aplicarea legii si respectarea prezumtiei de nevinovatiei, pana la hotararea finala, dar asta nu insemna ca judecatorii nu pot gresi.

E incomoda situatia de acuzat, de aceea iti angajezi un aparator si te gandesti la toate persoanele care ar putea sa depuna marturie, sa te ajute. Multi se tem sa apara ca martori si atunci trebuie sa ii rogi, sa te umilesti in fata lor, sa accepte sa depuna marturie.

Din pacate, sunt instante care nu mai au rabdare sa mai citeze un martor, sa-l mai audieze si se grabesc sa dea hotararea.

Acuzatul ajunge in arest, fara sa i se respecte dreptul la un process corect. El stie ca ar fi avut o sansa, dar i-a fost refuzata de cei platiti din bani publici sa faca dreptate.
In inchisoare este macinat de nedreptatea care i s-a facut. Audierea martorilor propusi nu ar fi durat mai mult de o ora, dar din cauza comoditatii judecatorului, acuzatul pierde ani din viata, mai mult de-atat isi pierde sanatatea. La inchisoare nu are intimidate, in camera cu multe paturi, fiindca cel mai nou detinut devine sclavul celorlalti, nimeni nu controleaza ce se intampla printre detinuti.

A fost incalcat articolul 6 din Constitutie, dar omul nostru nu va sti niciodata, daca nu se va adresa Curtii Europene de Justitie, forul superior care apara drepturile omului.
Sigur ca din inchisoare nu are energie sa lupte pentru drepturile sale, in plus are nevoie de specialisti CEDO care sa urmeze etapa cu etapa procedurile de intocmire si de trimitere a dosarului.
Judecarorii de la CEDO nu au timp sa citeasca dosare kilometrice, tocmai de aceea exista formulare tip ce vor fi completate in engleza, iar desfasurarea procesului in Romania va fi rezumata, accentuandu-se aspectele care ajuta la elucidarea cazului.

Nu orice avocat ar putea sa faca acest lucru si nu orice aparator poate pregati o pledoarie de succes la CEDO. Cu toate acestea el, nedreptatitul din arest, se poate adresa direct sau prin membri familiei sale Casei de Avocatura Grigoriu & Grigoriu, avocati cu peste 20 de ani de experienta si care au castigat numeroase procese la CEDO.
Este suficient ca persoana care se simte nedreptatita sa intre pe site-ul firmei Consultanta-cedo.ro, sa gaseasca acolo toate informatiile necesare, dar si portofoliul tuturor proceselor castigate la Curtea Europena a Drepturilor Omului.

Inainte de a apela la ajutorul lor, omule deznadajduit, analizeaza atent portofoliul si ai incredere. Din moment ce exista o cale de redobandire a dreptatii si multi au reusit sa o obtina in acest mod, ar fi pacat sa iti irosesti sansa!

Sotii Grigoriu te vor reprezenta cu cinste, vor aduna dovezile de care ai nevoie, dar lucrul cel mai important: iti spun cu onestitate de la inceput, daca ai sanse de castig sau nu. Acesti avocati despre a caror tinuta morala scriu ziarele si se gasesc aprecieri ale fostilor clienti pe internet, raman alaturi de cel pe care il apara pana la dobandirea despagubirii pe care statul roman trebuie sa i-o dea.
Ei nu abandoneaz pe nimeni dupa castigarea procesului la CEDO, ci se implica si in dobandirea despagubirilor de catre clientul lor.

Cazul Antohi, despre care au scris cele mai cunoscute ziare din tara si ziare din afara a fost castigat le CEDO de aceasta echipa minunata de avocati. In urma hotararii instantei, omul de afaceri Sorin Antohi a primit 4 000 de euro din partea statului roman, fiindca nu i s-a respect dreptul la un proces echitabil.

Lista proceselor castigate este lunga si cuprinde cazuri extrem de grele si intens mediatizate. Sotii Grigoriu dispun de cunostintele necesare si de experienta profesionala pentru a asigura apararea in cauze diverse cum ar fi: drept civil, drept penal, asistenta in afaceri si in domeniul imobiliarelor.

Ei sunt disponibili, empatici si politicosi, in ciuda notorietatii de care se bucura. Imi place sa citesc despre cazurile castigate de ei la CEDO si sa am asigurarea ca in cazul in care drepturile mele nu sunt respectate, am la cine sa apelez.

Vestea buna este ca orice client poate face contract cu aceasta casa de avocatura, iar o luna de consultanta juridica simpla costa 250 de euro pe luna, suma onesta, daca ne gandim la performantele acestor profesionisti si la modul in care se implica pentru clientii lor.

Ora de munca prestata de avocatii casei de avocatura prezentata mai sus este de 80 de euro, dar activitatea lor este de calitate premium.
Dreptatea este foarte importanta, iar noi nu trebuie sa admitem ca ea sa ne fie furata sau mutilata, ci trebuie sa investim in acest bun de pret.
Orice ora petrecuta in arest este traumatizanta pentru intreaga viata, de aceea investiti in libertatea si dreptatea voastra, oricat ar costa!
Inca de la infiintarea Casei de Avocatura Grigoriu succesele au fost obtinute prin munca grea, de aceea clientii au fost fidelizati prin calitatea serviciilor primite.
Romanii pot sta linistiti ca au o echipa bine pregatita care lupta pentru dreptarea lor si care pune pe primul plan drepturile omenilor.
Chiar daca nu aveti probleme cu justitia este bine sa stiti cui va puteti adresa, in cazul in care drepturile ca sunt incalcate.
Drumul pana la CEDO nu este asa de lung, daca il parcurgi in compania profesionistilor care stiu exact cum sa iti pledeze cazul, sa castigi.
Te afli in inchisoare pe nedrept? Nu uita cazul Antohi castigat la CEDO si fa ceea ce trebuie facut!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Cea mai turbată culoare?

Probabil una dintre cele mai (ne)reușite culori pentru mașină este cea de jos. Culoarea în sine este frumoasă, însă pusă...

Și-a fost Canibal Corpse!

Vineri seara a fost spectacol mare la Arenele Romane. Trupa americană Canibal Corpse, una dintre cele mai mari trupe de...

Poveste de dragoste

Să vă povestesc o frumoasă poveste de dragoste? Că tot mi-au zis niște femei că habar n-am ce e ăla...

Close