Final de sezon și la Supernatural

După cum ziceam ieri, s-au terminat câteva seriale. Azi am văzut și ultimul episod din Supernatural.
Cine n-a văzut încă episodul, poate citi în continuare ce s-a întâmplat, sau poate vedea episodul, fără să mă acuze de spoiler.

Așadar, Dean scapă într-un final de Semnul lui Cain. Cu ocazia asta deschide porțile către alt monstru oribil. Adică Întunecimea. Ceva ce exista dinainte de Dumnezeu. Că nu exista nimic, exista întunericul ăsta, (Întunecimea). care era ținută ascunsă, cheia fiind Semnul lui Cain. Semn care a fost mai întâi la Lucifer, apoi a trecut la Cain, de unde l-a preluat Dean, penrtu… chiar nu mai țin minte pentru ce. S-au derulat povești peste povești încât am pierdut șirul demult.
Rowena scapă de lanțuri și-l face pe castiel să-l atace pe Crowley, imobilizat printr-o vrajă. Dean pare-se că omoară chiar Moartea, fentând-o a doua oară, iar sezonul se termină cu Întunecimea care acoperă pământul, inclusiv Impala care era c-o roată în șanț (good driving, Dean!), în timp ce Sam și Dean priveau neputincioși cum totul se întunecă.

Da, sezonul 11 va apărea în noiembrie, a fost deja anunțat. Nu se știe dacă va fi ultimul, însă după câte idei au ăștia, am impresia că vor ieși nepoții noștri la pensie până să se termine serialul.
Season-finale-supernatural-12163973-1600-1000

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.