Romina VTM, wtf?

După zumzetul pe care l-a lăsat marele film în urmă, am zis că musai să-l văd și eu. Și rău îmi pare. Așa film mai prost n-am mai văzut de vreo 15 ani.

O poveste fără cap și fără sfârșit. O poveste de… dragoste? Dacă așa s-o numi. Dacă dragostea e “m-am gândit numa’ la tine și la bani” înseamnă căp lumea e rău de tot cu curu-n sus.

Am reușit să văd tot filmul până la final. Am zis c-o avea ceva. Ceva să râd, ceva să zic “uite ceva frumos“. nu a fost. Absolut nimic. Pieredere totală de vreme și nervi. Și cei care îl compară cu Taximetriști sau Teambuilding, alea au fost parfum pe lângă tâmpenia asta.

Până la urmă, de unde vine VTN? Romina hai, că așa o cheamă pe tipă, dar VTM? Nici măcar manele, că tot cântau ăia. Dar să mă ierte Dumnezeu, nu știu ce muzică era aia, că nu erau nimic manele, nici pop, nici nimic.

VTM, plm? Mă rog, nu merită să-mi mai stric din timp scriind despre… nimic. Nici măcar țâțele Cristinei Pucean nu merită amintite. Măcar dacă se bălăngăneau pe “dăi din buci buci, ca la turci

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.