Nou! Bumper metalic Samsung Galaxy s7 cu efect oglinda

Pe vremuri, cand iti scapai telefonul pe jos, faceai fata binecunoscuta, ca atunci cand astepti nota mica plus bataia de casa, insa telefonul nu patea mai nimic.
desigur, ii sareau capacul din spate, bateria, ba chiar si simul, dar cam atat. Doar daca aveai ghinion se zgaria intr-un colt. Iar daca, Doamne fereste, aveai ghinion imens, telefonul isi spargea ecranul. Nu-i bai, inca vedeai ce-i pe el, se spargea doar geamul ala de peste ecran.
Insa timpul dumbphone-urilor (telefoane “proaste“) a cam apus. Inca se mai fabrica, insa nu-s foarte cautate. In special, acestea sunt cumparate de varstnici sau de cei din mediul rural
– Mie nu-mi trebuie sa pun programe pe el, sa fac poze, sa filmez, prostii d-astea. Mie imi trebuie sa vorbesc la el. Ca mai sun pe varul Gigi si ma tine bateria o saptamana.

Insa, pentru altii, daca n-au ultimul model de telefon care abia a aparut, e jale mare. Adica, ce e vechitura aia de Samsung Galaxy S6 cand a aparut S7 sau s7 Edge, o minune a tehnicii. Pacat ca odata cu tehnologia extrem de evoluata din aceste telefoane, ecranul are de suferit. Ecranul care e chiar sufletul telefonului. N-ai ecran, degeaba poti raspunde la telefon. Si de multe ori, un ecran costa cat un telefon. Tocmai de aceea au aparut fel de fel de produse de protectie pentru telefoanele acestea.

Un prieten si-a luat de curand un Galaxy S7. Mandru nevoie mare de telefon. Sincer sa fiu nu l-am inteles, avea S6-le de doar jumatate de an dar a trebuit musai sa-l schimbe, ca sa fie in ritm cu lumea. Si m-a intrebat ce sa faca sa nu-i mai fie frica sa nu-l scape. I-am zis sa-si ia un vechi Nokia.
– Bai, lasa prostiile, ca ma intereseaza la modul cel mai serios. La S6 n-am avut nicio protectie d-asta aftermarket si l-am scapat de 2 ori pe jos. Nu s-a spart, insa a trebuit si de asta sa scap de el, cine stie cat o mai functiona ala cazut pe jos?
– Ia-ti un bumper metalic Samsung Galaxy s7 si scapi de griji.
– E bun?

Asta n-am inteles niciodata. Intrebi pe cineva de ceva anume, primesti raspunsul, apoi intrebarea ta e invariabil acceasi, “E bun?” Pai nu-i bun, ca daca era bun nu-ti ziceam de el…

– Da ma, e bun. Uite, efect de oglinda, atunci cand ii mai faci poza gagica-tii, se poate aranja inainte s-o pozezi.
– Ma, cum le stii tu pe toate!
– Normal ca stiu. Pe baietii de la HusaFolieProtectie.ro ii stiu demult si au adus intotdeauna marfa de calitate.
– Merci ma, hai sa dau o bere!
– O lada adica!
– Vedem noi!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
Miniprixul a înnebunit!

Cred că nu există om care să fi deschis vreun blog în viața lui, care să nu știe despre Miniprix....

CE MAI STITI DIN ANII COPILARIEI?

Sunt convins,draga Francisc,de faptul că și tu îți aduci aminte cu mare drag de copilărie. Acea perioadă a vieții în...

Ce liceu mișto…

Am trecut zilele trecute prin curtea liceului "Dimitrie Leonida". Pe vremea mea se numea "Grupul școlar industrial", iar acum "Colegiul...

Close