Ghid de purtare pentru rochia de seară cu mâneci. Cum o accesorizezi și la ce ocazii o poți purta

Rochia de seară cu mâneci este o creație splendidă care se potrivește mai multor ocazii și care iese în evidență prin aplicațiile deosebite din zona brațelor. Nu toată lumea optează pentru o asemenea vestimentație, însă aceasta poate fi una dintre cele mai bune variante de purtat cu anumite prilejuri. Rochia reușește să ofere o serie de avantaje femeilor care o poartă, fiind versatilă și complimentând diverse siluete.

Iată câteva ponturi de purtare a rochiei de seară cu mâneci, pentru apariții stilate

Ce bijuterii și accesorii se potrivesc mai bine cu acest gen de rochie

  • Mâneci lungi. În ceea ce privește o rochie de seara cu maneca lunga, un lănțișor sau o pereche de cercei statement pot completa ținuta, fără a face totuși concurență acesteia. Alege din sertarul cu bijuterii brățări delicate pentru a menține atenția asupra mânecilor spectaculoase și a nu epata printr-o accesorizare masivă.
  • Mâneci scurte. O rochie cu mâneci scurte sau până la coate va permite o asortare mai îndrăzneață în ceea ce privește bijuteriile. Poți alege să îți pui un colier mare, cercei de tip candelabru sau o brățară mai groasă.
  • Mâneci și umeri goi. Nu e vorba de o contradicție. Știi acele rochii cu umerii goi, dar care au în același timp mâneci vaporoase, minunate, ca o pereche de aripi? Ei bine, la un asemenea stil de ținută adoptă cercei fini, delicați, sau, la fel de bine, un lănțișor de calitate, cu piatră prețioasă.

Cum să-ți aranjezi părul când porți o rochie cu mânecă lungă sau scurtă

  • Știai că o coafură cu coc merge foarte bine cu orice gen de rochie cu mâneci? În cadrul unor ocazii formale, de seară, părul făcut coc în diferite feluri poate crea o înfățișare elegantă și clasică, care va complimenta de minune modelul de rochie ales.
  • Coafuri cu părul lăsat liber. Pentru evenimente mai lejere la care vei purta rochii cu mâneci, poți opta și pentru coafuri mai relaxate. Îți poți lăsa părul liber, pe spate, mai ales când te îmbraci cu rochii cu mâneca scurtă sau rochii cu umerii goi și mânecile lăsate pe brațe. Părul drept sau părul ușor cârlionțat pentru mai multă textură vor da la fel de bine. Dar depinde acum și de tine, de tipul tău de păr și de personalitatea ta.

Tipuri de încălțăminte care se potrivesc mai bine la rochii de seară cu mâneci

  • Evenimente formale. Poate ți-ai dat deja seama și probabil ai și purtat, în cadrul ocaziilor formale este mai recomandat să alegi pantofi sau sandale cu toc înalt, indiferent de lungimea mânecilor.
  • Evenimente semi-formale. Atunci când te pregătești să mergi la un eveniment mai puțin formal, ai putea să încalți ceva mai lejer și comod. Ia în considerare, de data asta, o pereche de sandale cu toc kitten, balerini eleganți sau sandale cu toc gros.

Alte ponturi care te-ar putea ajuta să porți în mod adecvat rochia de seară cu mânecă

  • Fii atentă la proporții. Trebuie să menții un echilibru al proporțiilor în ceea ce privește ținuta ta de ocazie. Așadar, dacă rochia are mâneci voluminoase, optează pentru accesorii fine. De asemenea, și coafura trebuie să fie mai simplă pentru a nu crea un dezastru vizual.
  • Ia în considerare și materialul. În cazul în care te-ai decis să porți o rochie din catifea sau brocart, tot bijuteriile delicate sunt alegerea optimă. Dar, dacă ținuta este din dantelă ori voal, poți îndrăzni să o accesorizezi cu ceva mai îndrăzneț.
  • Gândește-te bine la ocazie. O rochie de seară neagră, cu mâneci lungi, va avea nevoie de bijuterii statement și de o coafură rafinată. Pe de altă parte, o rochie de cocktail, cu mâneci mai scurte, ar putea da mai bine cu accesorii delicate și cu părul lăsat desprins, în bucle naturale.

Acestea fiind spuse, sper ca acest mini ghid de purtare pentru rochia de seară cu mâneci să vină la îndemână pentru cât mai multe femei. În plus, pe site-ul dyfashion.ro găsești și modele moderne, elegante și sofisticate de rochii din acest stil fermecător, potrivite pentru cele mai diverse evenimente speciale.

Contact:

contact@dyfashion.ro

0376.44.88.00

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.