Ghid pentru cumpărarea celui mai bun antemergător pentru copilul tău

 

Pe măsură ce copilul tău crește, la un moment dat vine un moment în care trebuie să accepți că și ei au nevoie de independenta lor. Un mod de a face acest lucru este ajutorul pe care i-l atunci când îl înveți să meargă de-a bușilea, respectiv în picioare.

Acest lucru presupune oferirea de asistență copilului tău într-un fel sau altul. Antemergătoarele pentru copii vin reprezintă un ajutor semnificativ pentru aceștia atunci când cei mici dau semne că se pregătesc de primii pași.

Antemergătoarele nu-l ajută doar pe copilul tău să învețe să meargă singur, dar jucăriile cu care sunt echipate acestea le ocupă timpul și le oferă energie pentru toată ziua.

Și cel mai bun lucru cu privire la antemergătoare este că puteți îți poți termina treburile pe care le ai prin casă fiind liniștit, știind că micuțul tău este ocupat, dar tot cu gândul la tine.

În continuare, vei afla cum să alegi antemergătorul potrivit pentru copilul tău.

Limita de greutate

Fiecare antemergător pentru copii este proiectat pentru a suporta un anumit interval de greutăți. În mod obișnuit, vei găsi antemergătoare  care susțin o greutate de maxim 12 kilograme. Greutatea este un factor crucial, deoarece aceasta face diferența dintre siguranță și eventuale accidente.

Cel mai indicat ar fi să te orientezi spre un antemergător care să te crească concomitent cu copilul.

Brandul

Astăzi, există multe companii care produc accesorii pentru copii. Există companii care au fost mereu prezente și și-au stabilit o oarece relație cu clienții lor.

Există și altele care au apărut recent, dar asta nu înseamnă că nu oferă produse de calitate. O modalitate de a afla mai multe despre producătorii de accesorii pentru copii (și nu numai) este căutarea review-urilor online, pentru a vedea experiența altor utilizatori cu privire la produsul pe care îl vizezi.

Prezența jucăriilor

În timp ce obiectivul unui antemergător este să-ți ajuți copilul să învețe să meargă, este important să-i oferi și o ocupație.

Când vrei să cumperi un antemergător, caută unul care pune la dispoziție și jucării. Pentru o fetiță, alege unul cu butoane muzicale și un set de telefon.

Pentru băieți, poți căuta un model de mașină cu volan, cheie de contact și oglinzi. Jucăriile ar trebui să fie zgomotoase luminoase pentru a ține copilul ocupat și distrat, dar aici intervine, desigur, și răbdarea ta în joc. Fă o alegere care să mulțumească pe toată lumea, inclusiv pe tine!

Posibilitatea reglării pe înălțime

Cel mai bun antemergător trebuie să poată fi reglabil pe înălțime. Crescând o dată cu copilul, acesta va putea să fie folosit mai mult timp. Când faci cumpărături, caută un antemergător care să îți ofere posibiltatea acestui reglaj.

Setarea pentru reglarea înălțimii te poate ajuta se economisești destul de mult, întrucât copilul îl va putea folosi mai mult timp.

Ușor de depozitat

Antemergătorul ar trebui să fie ușor de pliat. Acest lucru te ajută să te asiguri că îl poți depozita ușor în cazul în care vrei să-l iei în călătorii sau pur și simplu după utilizarea zilnică.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.