Îmbracă-te mă, pramatie, că vine iarna!

Țin minte că, prin clasa a 6-a, am plecat de acasă până la școală în pantaloni scurți. Era toamnă afară și noi aveam oră de sport. Și-am zis că pot lua frumos pantalonii scurți, fără probleme. Ei ași… Se pusese un frig, bătea un vânt, de-mi intrase frigul în oase. Fusesem prevăzător și-mi luasem și treningul cu mine, doar așa, să fie. Și tremuram pe terenul de sport, de nu puteam face nimic. Pantalonii ăia scurți erau d-ăia gen biciclist. Nu știu cum naiba, fetele aveau pantaloni strâmți pe ele, iar pe băieți… ce să mai, arătam ca Sponge Nob la picioare băieții. după aia m-am prins să fetele aveau pantalonii cu 2 numere mai mici, deci veneau strâmți pe ele, iar noi aveam pantalonați să ne vină, su să pleznească pe noi, nici să înotăm în bulendre.
Și văzându-mă profesorul de sport cum tremuram ca varga, oprește exercițiile și-mi zice:
– Îmbracă-te mă pramatie, că vine iarna!

Râs general, vă dați seama. Am pus mâna de-am luat bluza și pantalonul de trening pe mine și zâmbeam superior la colegii cu pantaloni lungi și tricou. Toată ziua după sport știu sigur că am rămas cu tricoul pe mine. Toată ziua însemnând o oră de chiul, deoarece aveam chimie, precum și-o oră de istorie, unde m-am întors ca să-mi mai iau un 10. Asta deoarece doar la istorie învățam, cu toate că trgeam și acolo chiului în fiecare zi de joi.

camasaȘi că tot am vorbit acum de trening și îmbrăcăminte sport, hai să vă arăt ce garderobă meseriașă îmi fac eu!

Cămașa va fi musai una de tip hawaiian, deci voi alege LRG Botanist black.

Și trening? Se poate să nu? N-am mai purtat trening de vreo 10 ani. Așadar aleg acești Jordan negri, superbi. Iar de încălțat, unde am întotdeauna mari probleme până să-mi găsesc ceva să-mi placă?
Nike Lunar original. Mai are cineva așa ceva? Uitați-vă cât sunt de mișto!

Voi v-ați făcut garderoba preferată? Hai, cp aveți șansa s-o câștigați, participând la acest concurs!

Comments

comments

5 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.