Iubirea, cel mai frumos cadou de sarbatori

Erau saraci, dar pentru ca se iubeau unul pe celalalt mai presus de cuvinte erau cei mai bogati de pe pamant. Ea si-a vandut inelul de logodna sa-i cumpere cea mai scumpa dintre camasi business.

A cautat prin toate magazinele o camasa in care el sa nu transpire si care sa-l fereasca de microbi si pentru ca s-a lasat condusa de iubirea adevarata a gasit-o: camasa bleu slim fit pentru barbati – LABFRESH.  Este de ajuns sa o clateasca cu apa proaspata si redevine curate fiindca materialul este un miracol.

El a cautat in schimb printre rochii online  cea mai scumpa rochie de petrecere pentru ea: rochia lunga, visinie cu paiete si dantela si si-a vandut bucuros verigheta.  A dat fara rezerve 880 de lei  pentru rochia frumoasa-frumoasa si i s-a parut prea putin fata de ceea ce ea facea din iubire pentru el.

Au pus cadourile sub brad si au asteptat nerabdatori sa vada bucuria de pe chipul celuilalt. Era ca un ritual: el se hranea cu fericirea ei, iar ea cu multumirea lui. Se vedea doar locul in care bijuteriile fusesera pe degete si fusesera sacrificate pentru iubire. Chiar daca au observant repede lipsa bijuteriilor prin care isi jurasera credinta, cum nu era suspiciune, nimeni nu a intrebat si niciun nor de indoiala nu a putut sa le tulbure seninatatea traiului in doi.

In seara de Craciun, el i-a adus rochia, iar ea camasa scumpa. Le-au desfacut, s-au sarutat si au inteles totul.

-Ne suntem verigheta si inel unul altuia, i-a spus el! Cand vei purta rochia, te vei simti imbratisata de degetul meu cu verigheta, cand voi lua camasa voi sti ca ea este inelul pe care ti l-am daruit candva.

Si poate ca nu era deloc intamplator ca amandoi comandasera de la acelasi magazin:  Stylishcircle. Era ca si cum isi reinnoiau juramintele, iar distribuitorii le fusesera martori fara sa stie.

Morala: uneori oamenii poarta verigete cu diamante negre, dar nu au iubire nici cat un graunte de mustar, in timp ce pentru cei sinceri cu adevarat, iubirea statornica le tine loc de inele si verighete!

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.