Lumea e plină de cretini. Unii chiar președinți de state…

Donald Trump va fi investit pe 20 ianuarie 2017 în funcția de președinte al Statelor Unite. Încep să-i deplâng atât pe americani, cât și pe restul oamenilor. Cu un dezaxat la frâiele Americii, nimic bun nu poate urma. Mai ales când nu e singurul cu idei puține și fixe de pe planetă. Mai avem colea, la 2 pași un Putin, care, se pare că s-a schimbat de-a lungul anilor, iar acum e doar o sosie a lui. Și dincolo de Rusia, în partea cealaltă a planetei, avem un comunist sărit de pe fix, Kim Jong-un.

Cu toate acestea, nu pot să nu-mi pun întrebarea: cum dracului dintre toţi oamenii politici ai Americii, ăia au avut de ales între Trump şi Hillary? Adică, serios, chiar au intrat toți în pământ?

trump-face-american-flag

Unii sunt de părere că “nebunia” lui Donald nu este altceva decât un rol, o fațadă de nihilist miserupist, atât încât să-i ajute să câștige fotoliul suprem. Și că, de fapt, el chiar va face lucruri bune în țară. Că “visul american” va redeveni o realitate pentru oricine. Mai puțin mexicanii, dă-i dracului de țigani!

Nu știu ce să cred. Și Vadim al nostru era un actor bun, care se dădea în stambă la TV. Ceea ce nu știam despre el, era faptul că era nu tobă, ci un ocean de carte. Trump nu e neapărat necesar să fie extrem de inteligent pentru a mări averea moștenită. De exemplu și Becali a reușit chestia asta, și știm cu toții ce om de-o cultură deosebită este…

Extrem de multă lume se teme de ce-i mai rău. că Trump va porni războaie noi pentru petrol… De fapt, veți vedea că nu-i chiar așa. Vedeți filmul War Dogs și poate veți înțelege de ce un război este benefic pentru economia Americii. Putin nu va sta cu mâna în sân și va dori să recucerească fostele țări URSS. Mai ales că Trump a spus că nu se bagă în așa ceva și că NATO va dispărea subit în cazul unui răzbel planetar.

Deocamdată mai avem 2 luni până să fie Donald șeful suprem al Americii de Nord. Alții îl deplâng pe Obama și se întreabă de ce acesta n-a făcut la fel ca Vladimir, să modifice constituția, încât președintele să fie ales pe șase ani.

Între timp, susținătorii lui Hillary au ieșit în stradă să facă iureș de decibeli. Însă unii nu s-au limitat doar la asta, ci s-au apucat să dea spargeri, să distrugă magazine, să se bată cu forțele de ordine. Frumos, elegant, cât de cât. Trăiască democrația.
democracy

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.