Modele de verighete cu aspect neconventional

Nu toate cuplurile manifesta aceeasi pasiune pentru verighetele din aur galben, asa cum nu toti viitorii miri si mirese aleg modele obisnuite. Cei care vor sa iasa in evidenta opteaza pentru design-uri moderne, cu accente futuriste ori in stil vintage, cu o cromatica atragatoare sau detalii diverse: motive florale, insertii de finisaje deosebite, mai multe pietre colorate dispuse intr-un mod inedit ori infrumusetate cu un singur diamant mare, negru.

Daca modelul verighetelor este unul care iese din tiparele clasice, de ce o cerere in casatorie ar face exceptie? Imaginati-va doar – este un moment poate unic in viata, un moment pe care ar trebui sa il rememorati cu placere peste ani, impartasind povestea nepotilor…! O cerere in casatorie spontana poate fi surpriza cea mai minunata, iar benzile de nunta alese joaca un rol semnificativ. Exista chiar si studii care arata ca unele femei au respins cererea in casatorie, fiindca nu le-a placut, de exemplu, inelul de logodna. Cu o pereche de verighete create in fabrica Atcom, nu ai cum sa nu faci o impresie speciala, deoarece bijuteriile noastre au un farmec aparte si sigur vei gasi ceva pe gustul tau. Poti demonstra ca dragostea voastra este nemarginita, iar oricine isi va da seama de acest lucru, daca veti purta verighete lux 3D model 507, la care elementul central il joaca o cheie – la inelul de barbat si un lacatel – la banda feminina. Aceasta pereche de inele de casatorie este in sine o metafora a iubirii, in traducere moderna.

Un design contemporan poate fi si futurist, caracterizat prin minimalism si o eleganta simplitate.

Daca va plac verighetele accesorizate cu pietre colorate, cristale de zirconiu sau diamante, dar doriti ca acestea sa fie incadrate intr-un mod original, lasa-ti romantismul din voi sa se exprime liber, nestingherit. Modelul de verigheta cu inimioare din diamant defineste un stil autentic, fiind cea mai evidenta declaratie de iubire.

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.