Note 3 are 4 zile în stand by

Acum 5 zile am zis să duc Note 3-ul la reparat, cu vechea problemă. Credeam că am rezolvat-o, însă telefonul nu voia să închidă ecranul la apăsarea butonului power. Problema nu e de la buton, nu e nici de la soft. Singura soluție m-am gândit că ar fi schimbarea plăcii de bază. Că altceva nu ar avea ce. În fine, am dus telefonul la o gioarsă de service GSM, l-am pornit și funcționa normal.
Îmi cerea cam 120 lei ca să se uite să vadă ce are. Adică dacă trebuia schimbată placa de bază, alte câteva milioane, “că telefonul merită, e bun“. Că eu eram atât de dobitoc să nu știu că telefonul e bun.
Am zis merci și-am plecat. Telefonul funcționa și acasă. Avea 30% baterie. L-am mai butonat până am ajuns la vreo 12-13%, apoi l-am pus la încărcat. Funcționa bine-merci. L-am lăsat 4 zile în stand by. Îl mai încercam de 3-4 ori pe zi să văd dacă funcționează corect. Da. Am făcut alaltăieri niște poze, iar ieri am filmat unboxingul căștilor Xiaomi Piston 3. Telefonul funcționează normal.
Mai mult decât atât, i-am pus și cartelă în el. N-am încercat să sun/ primesc apel cu el, însă voi încerca asta mâine. Va funcționa fără probleme, rămâne de văzut ce va face butonul de power. Sau… ce problemă are el de butonul merge cu întreruperi.

În orice caz, ceea ce vreau să subliniez este că de 4 zile stă în stand by. Bateria este la 70%. ajunsese la 67% însă s-a încărcat 3% cât am copiat filmarea ubboxingului în PC. Așadar, dacă 4 zile a consumat 40% (de fapt 33%, însă pun 40 pentru un calcul în defavoarea timpului), ar însemna că ar trebui să prindă 10 zile în stand by, da?

P.S. Power saving mode este pornit, însă și alte chestii erau aprinse, motion gesture, palm gesture, nfc. Le-am oprit pe toate, în afară de power saving, pe care l-am lăsat pornit. Drept dovadă, poza de mai jos, realizată cu Note 4, ca să nu pun iar la încărcat Note 3-ul cât scot printscreenul.
note-3

Sunt curios dacă va prinde 10 zile în standby, precum și cât va sta în standby cu opțiunea power saving oprită.

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
BANCURI MEDICALE!…

Ca orice pe lumea asta, iata, c-au trecut si zilele Craciunului! Mai facem cate ceva, ne pregatim de Revelion si...

Am testat Windows 10

Pot spune că am încercat și eu Windows 10. Este distribuit gratuit de către Microsoft (cel puțin varianta Beta -...

ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A SĂRBĂTORILOR!..

Că  tot ce- a fost este în viață, iată că a trecut și Paștele!..Reintrați, mai ușor sau mai greu, în...

Close