Distracție și voie bună cu Vodafone și iPhone 6!

Manafu a avut amabilitatea să mă cheme la un eveniment mișto. Acela al aducerii în Romania a lui iPhone 6 și iPhone 6 plus (plus ăsta mi-a făcut cu ochiul grav) de către Vodafone. Dar până să ajungem la main event, ne-am întâlnit la bere. Unde băi fraților, am văzut și eu ce e aia bere la discreție, dozator direct la masă, ca-n filmele cu nemți prin munți!
iphone 6
20141030_202238
Asta se întâmpla la The Pub la Universitate. Local frumos, însă mirosul de țigară era la locul lui, ca-n fiecare club/ bar. Doar e PUB!

La dozator curgea în valuri aurii berea Staropramen. Nu știu de ce e înnebunită toată lumea după berea asta. Nu e cu nimic specială față de un Heineken, de un Carlsberg, de un Stejar… Dau niște exemple. Însă ce-mi place la berea asta e că de la a doua bere ți se pare din ce în ce mai dulce. Așadar, pe la a 15-a bere zici că ai mâncat un ditamai borcan de miere, singur singurel. Eu am băut două beri (cam 600 de ml, căci era rece), plus două cola.
Apoi am servit rondele de cașcaval cu aripioare picante și cartofi prăjiți. Ce mai mergea berea după aripioarele alea picante…
20141030_202632

20141030_220134

Apoi am întins-o la main event. Pe Lipscani (pentru mine Lipscani e tot centrul vechi) s-a deschis primul magazin Vodafone din centrul vechi. Partea frumoasă e că la etaj este loc special pentru clienții deosebiți. Acum, noi, bloggerii și onlinerii de seamă. Spre deosebire de alte întâlniri, acum am socializat și eu ceva mai mult decât de obicei, ceea ce a fost excelent. Acolo este bar, deschis până mai târziu, fiind o intrae separată față de parterul magazinului.
L-am cunoscut pe Cabral (nici sărind și nu-l depășeam în înălțime, are 2 metri. Și eu sunt gras deci sar fix 10 cm de la podea…), care era speakerul principal.

Au fost glume, unele bune, altele deplasate (eterna și enervanta glumă cu bloggerii nu-s oameni), însă per total a fost OK. Cei de la Vodafone, au anunțațt că cei veniți la eveniment îmbrăcați în roșu vor primi… o îmbrățișare. Cum eu eram în roșu îmbrăcat, la 3 metri de el, tare îmi venea să mă duc așa către el cu brațele deschise. Însă nu mi-am permis.
La sesiunea de întrebări și răspunsuri am pus o întrebare cam incomodă pentru reprezentanții Vodafone. Am întrebat dacă e adevărat zvonul că RDS (trebuia să zic Digimobil) va fi cumpărat de Vodafone.
– Și asta are foarte mare legătură cu eventul de azi… Vodafone va încerca să ofere clienților săi aceleași servicii de calitate ca și până acum. Nu se șțtie ce va fi pe viitor…

S-a băgat Chinezu pe fir:
– Bun, păi să întreb atunci în legătură cu eventul de azi. Ce părere aveți de aducerea lui Nea Puiu la națională?

Râsete generale. Cabral, bătând obrazul către Cristi, continuă:
– Hai să întrebăm totuși în legăîtură cu evenimentul, ce naiba… apoi, întorcându-se către reprezentatul vodafone:
– E adevărat că v-ați pus încălzire în pardoseală?

Apoi am poftit cu toții jos, să vedem când s-au deschis ușile pentru clienții care abia așteptau să-și ia primul iPhone 6. Prima cumpărătoare era o tipă blonduță, micuță de statură, rușinată toată, care abia a spus “Georgiana” atunci când a fost întrebată de Cabral (un colos pe lângă ea) cum o cheamă.
20141030_235936

Primii 60 de cumpărători de iPhone 6 sau 6 plus au avut o surpriză plăcută. O husă personalizată pentru telefon, din partea casei.

Magazinul este frumos organizat, astfel încât ca orice client să se simtă bine înăuntru și să calce pragul magazinului, chiar și doar pentru căscat gura și testat telefoanele expuse pe standuri. Am zis telefoanele de pe standuri, deoarece magazinul nu are machete, ci telefoane reale. Și întotdeauna ai destui operatori Vodafone care te pot ajuta cu orice nelămurire ai avea.
Cum intri în magazin, în stânga ai un perete de telefoane mai low end, inclusiv cele pentru seniori. Urmează cele middle segment, apoi cele high end, unde vom da și se nou venitul iPhone 6 și 6 plus. Iar în centru, la loc de cinste, se află cele mai vândute 10 terminale.
În spatele mesei celor zece, se află iPhone 6 și iPhone 6 plus, continuându-se până la casierie, trecând și prin fața panoului cu accesorii (căști, carcase, carduri etc.)

Magazinul va fi deschis zilnic până la ora 23. Asta dacă sunteți prin centru și vreți să vă plătiți telefonul, sau să cumpărați ceva, aveți Vodafone foarte aproape.

Apoi Manafu a venit cu ideea să mai mergem să bem ceva.
– Hai fratele meu, cum să nu!

Am băut o cola și un Absint Pernod. Și cum lumea se mira că mi-am luat absint, le-am explicat cum are gust și miros de ouzo. Oricum, la 68 de grade, să nu stați cu flacăra pe lângă pahar!
20141031_003921 20141031_003944

20141031_004213 20141031_004424

Pe la ora 1, mi-am luat rămas bun de la comeseni, care mai rămăseseră și-am întins-o către casă. Și-am luat un taxi… Mă fraților, n-ați văzut așa taximetrist până acum. Jumătate din timp era cu ochii pe telefon. Credeam că joacă poker. Apoi am observat că erau păcănele. Cred că pierdea, că prea ofta cu năduf când nu-i picau acolo cireșe și șeptari.
20141031_013539
După ce-am coborât, am traversat și-am ajuns la bloc. El rămăsese acolo, fix pe trecerea de pietoni, se juca în continuare…
20141031_014047

Comments

comments

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Read more:
DIN 2019, BULGARIA IN SCHENGEN! ROMANIA, MAI ASTEAPTA!?…

  Auzeam dar, sincer va spun, nu prea credeam! Insa speram. Nu manat sau nicicum motivat de... stiti dvs., zicala...

Miting poze

Şi iată în sfârşit, pozele de la marea adunare naţională a bloggerilor. Ediţia a doua. Emilia, Irina, Lucianna, Flyerboy, Kathy...

De ce să alegi o ușă metalică de la Special Doors pentru intrare?

Unul dintre cele mai sigure locuri în care fiecare persoană ar trebui să stea fără teamă este acasă. Fiecare își...

Close