Nu trebuie sa iti pui ochelarii 3D

Nu exista tehnica in domeniul vizual care sa imite realitatea la fel de bine cum o face 3 d. Cand zboara frunzele dintr-un copac intr-un film 3 d, intinzi mainile sa iti aperi ochii fiindca ai impresia ca frunzele vin catre tine. Cand ploua sau ninge simti deopotriva si stropii de ploaie si fulgii de nea. Totul este privit din unghiuri variate, imaginea este completa si complexa, numai daca iti pui ochelarii 3 d care sa te ajute sa vezi si imaginea de calitate premium, dar si traducerea.
Asta se intampla in film, dar cum viata bate filmul, te poti uita la lenjerii 3D fara sa iti pui ochelarii speciali si vei vedea intreaga lor frumusete.
Imprimeul este atat de reusit, incat pare un decupaj din realitate care a fost asezat la tine pe pat sa il infrumuseteze si sa iti asigure un somn odihnitor si o sanatate de fier.
Estetica si calitatea merg mana in mana in acelasi produs fiindca si materialul este de calitate, bumbacul satinat fiind natural 100%, colorantul de calitate premium ca sa nu se decoloreze la spalat sau sa cauzeze alergii celor care dorm pe cearsafuri si pe fetele de perna.
Pare de necrezut, dar in prezent aceste lenjerii frumoase foc, rezistente si din material natural, imprimate intr-o tehnica sofisticata care permite imitarea realului pana la suprapunere sa fie la reducere de pret cu 50%.
Cele patru piese ale setului costa numai 69 de lei, desi pretul initial a fost de 139 de lei.
Cu ajutorul filtrului de alegere a produsului dorit se pot selecta:
-pretul lenjeriilor 3 d.Limita inferioara este de 69 de lei, iar limita superioara este de 129 de roni, aproape toate seturile fiind la reducere cu 50%.
-dimensiune cearsaf pat si dimensiune cersaf pilota
-dimensiuni fete de perna
Tematica imprimeurilor corespunde tuturor gusturilor. Clientii isi pot alege imprimeuri florale, peisaje, imprimeuri geometrice, animale sau imagini inspirate din mediu citadin. Fondul si culorile imprimeurilor sunt variate si asortate, incat fiecare cearsaf pare un tablou din galeria picturilor universale.
Gerbera pe care iti vine sa o culegi cu privirea, trandafiri pe care esti tentat sa ii mirosi, pisicute pufoase pe care esti tentata sa le mangai ne insufletesc casa si starea de spirit.
Una este sa te culci pe o lenjerie cenusie sau bleumarin gandindu-te ca nu se murdareste atat de repede si alta este sa ai impresia ca ti s-au deschis portile Raiului si ai fost invitat sa te asezi pe cel mai comod si frumos pat.
Peisajele autumnale, hibernale sau estivale iti satisfac nevoia de a petrece mai mult timp in sanul naturii.
Lenjeriile 3 d nu sunt sinonime cu frumusetea aceea trecatoare, ci au viata lunga de aceea va recomand sa le comandati acum cand costa mai putin si sa va bucurati de ele impreuna cu cei dragi.
Faceti din dormitoare incaperi fara pereche, gatiti in fiecare zi patul de sarbatoare si tineti la voi fiindca viata este efemera si unica!
Daca nu te rasfeti singur/singura ce pretentie ai de la cei din jur care sunt preocupati de propriile lor persoane?

Comments

comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.