O SIMPLĂ ÎNTÂMPLARE SAU?!…

Ne reintoarcem la ceea ce am trăit cândva?! Aseară(2 Nov. a c), în jurul orei 23,40 când pe Telecom sport 1 se transmitea meciul de fotbal dintre FCSB și Hapoel Beer Sheva, era prin ultimele minute, deodată, așa, brusc-instantaneu, pe micul ecran a apărut un “miraculos anunț (gen-somație) care ne spunea (avertiza) că în 5 minute se va închide televizorul sau cam așa ceva, motivând… economisirea energiei electrice!!?

Să vezi și să nu crezi! Intradevar, eu n-am crezut și zău, nici nu-mi venea să cred dar, totuși, televizorul s-a închis! Surprins peste măsură de o asemenea “bucurie”, dar și de regretul că mă aflam în situația, total neașteptată, de a nu vedea finalul jocului, am butonat pe Pro.tv. Aici se derulau ultimele faze când,că și la Telecom, a apărut același anunț!Cu singura deosebire ce constă în… diferența de minut. Nu mai erau 5 ci,doar 1! Că totuși să nu pierd sfârșitul disputei fotbalistice, repede am revenit pe Telecom! Meciul se încheiase cu câteva secunde-n urmă, cu 1-1, cum cred că  deja bine se știe, dar și necazul meu dar, bănuiesc, că și al altora ca mine!

De adormit, sincer va spun, nu prea am reușit, nu, Doamne ferește, nu din cauza scorului (care ne avantajează) ci a întâmplării succint (și încă mirat!) expuse! Apelez așadar, la dumneavostră, la cei care eventual, pe la aceeași ora, ați urmărit jocul sau alte programe mai nocturne, pentru a mi se clarifica nelămurirea, adică “surpriză”de la mezul nopții!

Oare, ce spuneți, ce știți, ce-ați aflat: ne reintoarcem iarăși la programILI și ,minunili lui Ceașcă? Sau, mai poți să știi?, de atâta bine-i cazul să trecem acum și pe economii!? Dacă totuși așa-i povestea, hai să propunem acolo, pe la UEFA, programarea jocurilor, la ore de matinal! De ce să avem atâtea emoții nocturne?!

Marc Ciubotaru

Comments

comments

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.