O zi din viața mea?

Ziua mea nu e o zi obișnuită, cu trezit la 7, la 8 să fiu ieșit pe ușă, cu cravata de gât. Mă trezesc în general dimineața pe la 9-10. E o realizare, din moment ce nu până demult, mă trezeam pe la 2-3, după-amiaza. Mi-am mai revenit cu somnul, ceea ce e un lucru bun. Partea frumoasă abia apoi începe. Deoarece după ce mă trezesc trebuie să ies afară. nu să-mi plimb cățelul, îmi ajung cele două vaci de pisici, câine îmi mai lipsea!
Plec cu diverse treburi. Ba spitale, ba medic de familie, ba du-te să iei pâine, ba vezi că pisica a făcut iar pe jos, i-ai nisip nou etc. Fel de fel.

Câteodată sunt așa de obosit, încât nu-ți vine a crede. Nu de puține ori m-am surprins făcând peste 14-15 km în fiecare zi!
pasi
Fiți sinceri, voi câți kilometri mergeți zilnic? Mai mult de 5 nu prea faceți. Drumul până la toaletă, înapoi în cameră, drumul până la bucătărie, la baie, la ușă, în parcare. Apoi drumul până la birou, după care reîntoarcerea acasă. tot se fac 5 km, mergând pas cu pas de ici până colo.

Și-n tot timpul ăsta, depui efort. Mai ales acum vara. Întrebarea e: “Cum te protejezi?
Răspunsul e năucitor de simplu: folosesc produsele Rexona!
De ce Rexona și nu altă firme? Doar toate fac fel de fel de chimicale frumos mirositoare. Ei bine, Rexona a creat ceva foarte interesant, ceva la care mă gândisem și eu acum câțiva ani. Acel ceva se numește MotionSense, o tehnologie inovatoare, cu microcapsule, ce se activează la fiecare mișcare.

Cu cât faci mai multă mișcare, cu atât se eliberează mai multă prospețime. Microcapsulele cu parfum se sparg la fiecare mișcare pe care o faci, pentru ca tu să te bucuri de o senzație de prospețime îndelungată. Oricare ar fi pasiunea ta și orice ti-ai dori să realizezi, Rexona, cu tehnologia unică MotionSense, te ajută să faci faţă provocărilor fiecărei zile.

Așadar, te miști, iar deodorantul tău începe să miroasă din ce în ce mai puternic. Și la cei 15 kilometri pe care-=i fac eu zilnic, parcă nu-i nevoie să-mi schimb 3 tricouri pe zi, pentru trei drumuri, nu? Mai ales că port lucruri închise (zice-se c-ar subția talia!), pentru o zi întreagă îmi ajunge un tricou! Sau o cămașă hawaiiană!

Iată un produs pe placul meu. Să tot faci mișcare așa. De câteva zile am început să fac și sporturi extreme. să mă sui în autobuze pline ochi de călători asudați și să-mi fac loc printre ei, ca oltenii, dând din coate. Și după ce ajung în față, mă duc iar în spate. Împrospătez toată mașina!
Rexona_infografic-586x800

Seara sunt frânt de oboseală, mă plâng de durere de picioare. Însă, ceva frumos tot observ. Atâta mnișcare are efecte asupra burdihanului. Cică-l micșorează! Nu prea îmi dau eu seama cum, din moment ce toate cămășile stau pe mine gata-gata să-mi plesnească, însă cântarul, aprigul meu dușman, mă lovește cu cifre din ce în ce mai mici. 106,5, 105, a04 ieri… Peste două săptămâni mi-am pus în cap să nu-mi sară de 100. Nici măcar cu 1. Păi sunt om, nu 101 dalmașieni!

Articol participant la acest concurs!

Comments

comments

No Comments

Add a Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.